K
kasiarj
Gość
Udało się
żyję! Było super chociaż przy grupie młodszych dzieciaków straciłam głos, nalazły na mnie i były nie do opanowania
w tym jeszcze moja dwójka która cały czas mówiła: To moja mama
. Dotykały wszystko (mnie też), ubrałam chyba ze 30 dzieci w te szpeje nurkowe do zdjecia, pluły do automatów, zgadywały rybki z obrazków a na koniec dałam im cukierki z paszczy rekina
Starszaki były już łatwiejsze do opanowania. Jeden chłopiec uzupełnił moje braki w wiedzy bo powiedział, że rekin młot nazywa się młot bo ludzie prehistoryczni wbijali nim gwoździe
generalnie kupa śmiechu. Nawet się nie wstydziłam tak jak myślałam
Dostałam nawet dyplom od przedszkola z podziękowaniem więc super miło.
Madziasek, Eweli chodzi o wykłady o tematyce nurkowej. Teraz już mniej aktywnie ale prowadziłam w młodości ( hahahah) kursy nurkowe. Także zgadza się Maghdaleno jestem od 14 lat płetwonurkiem.
Zaczarowana dziękuję, że o mnie myślisz. Swędzenie przeszło teraz została tylko ta sucha skóra która mam od jakiegoś czasu ale to swędzi tylko leciutko. Madziula27 ja na szczęście nie miałam żadnych plam z wyjątkiem teraz tych pazurów na udach które sobie wydrapałam
Zakupiłam dziś oilatum czy inny oilan i balsam jakiś mega odbudowująco duperelujący. Może po południu zrobię test spodni. Marzycielka u mnie tez jest pomysł na Alicję
Kapciusia moje kondolencje
mój dziadek (ojciec mamy) nie doczekał wnuczki a wiem, że by oszalał bo jest kopią mojej mamy z dzieciństwa...
. Dotykały wszystko (mnie też), ubrałam chyba ze 30 dzieci w te szpeje nurkowe do zdjecia, pluły do automatów, zgadywały rybki z obrazków a na koniec dałam im cukierki z paszczy rekina
generalnie kupa śmiechu. Nawet się nie wstydziłam tak jak myślałam
Dostałam nawet dyplom od przedszkola z podziękowaniem więc super miło.Madziasek, Eweli chodzi o wykłady o tematyce nurkowej. Teraz już mniej aktywnie ale prowadziłam w młodości ( hahahah) kursy nurkowe. Także zgadza się Maghdaleno jestem od 14 lat płetwonurkiem.
Zaczarowana dziękuję, że o mnie myślisz. Swędzenie przeszło teraz została tylko ta sucha skóra która mam od jakiegoś czasu ale to swędzi tylko leciutko. Madziula27 ja na szczęście nie miałam żadnych plam z wyjątkiem teraz tych pazurów na udach które sobie wydrapałam
Zakupiłam dziś oilatum czy inny oilan i balsam jakiś mega odbudowująco duperelujący. Może po południu zrobię test spodni. Marzycielka u mnie tez jest pomysł na AlicjęKapciusia moje kondolencje
Właśnie ugotowałam żurek z kiełbasą i jajkiem, a raczej jajko i kiełbasę z żurkiem ,takie się gęste zrobiło
nie bylo nic do odratowania, ale w sumie sama powiedzialam fryzjerce zeby ciela wszystko co do dupy no i skonczylam na bobie