reklama

Sierpień 2013

Udało się:) żyję! Było super chociaż przy grupie młodszych dzieciaków straciłam głos, nalazły na mnie i były nie do opanowania;) w tym jeszcze moja dwójka która cały czas mówiła: To moja mama:-D. Dotykały wszystko (mnie też), ubrałam chyba ze 30 dzieci w te szpeje nurkowe do zdjecia, pluły do automatów, zgadywały rybki z obrazków a na koniec dałam im cukierki z paszczy rekina:) Starszaki były już łatwiejsze do opanowania. Jeden chłopiec uzupełnił moje braki w wiedzy bo powiedział, że rekin młot nazywa się młot bo ludzie prehistoryczni wbijali nim gwoździe :tak: generalnie kupa śmiechu. Nawet się nie wstydziłam tak jak myślałam:zawstydzona/y: Dostałam nawet dyplom od przedszkola z podziękowaniem więc super miło.
Madziasek, Eweli chodzi o wykłady o tematyce nurkowej. Teraz już mniej aktywnie ale prowadziłam w młodości ( hahahah) kursy nurkowe. Także zgadza się Maghdaleno jestem od 14 lat płetwonurkiem.
Zaczarowana dziękuję, że o mnie myślisz. Swędzenie przeszło teraz została tylko ta sucha skóra która mam od jakiegoś czasu ale to swędzi tylko leciutko. Madziula27 ja na szczęście nie miałam żadnych plam z wyjątkiem teraz tych pazurów na udach które sobie wydrapałam:zawstydzona/y: Zakupiłam dziś oilatum czy inny oilan i balsam jakiś mega odbudowująco duperelujący. Może po południu zrobię test spodni. Marzycielka u mnie tez jest pomysł na Alicję;)
Kapciusia moje kondolencje:( mój dziadek (ojciec mamy) nie doczekał wnuczki a wiem, że by oszalał bo jest kopią mojej mamy z dzieciństwa...

reklama
Loleczka, fajny....ja też ostatnio miałam tą przyjemność wydania kasy na telewizor, bo stary po 12 latach zastrajkował, ale u mnie tylko 42 cale... Lubie markę LG, właśnie poprzedni ,ten super trwały był LG..:-) :-)
Kupciusia, współczuję Ci bardzo... Mój dziadek zmarł 8 lat temu, a cały czas się nie mogę z tym pogodzić, tak mi Go brakuje...
Kasiarj, gratuluję występu, dzieci to wymagająca publiczność... Dalej masz coś wspólnego z nauką nurkowania? Bo mój mąż mnie od kilku lat męczy o taki kurs....:-)
Madziula, myślę że się uda i małżonek nie będzie miał służby... Chyba że służy 24/48, wtedy większe ryzyko... A i tak jestem dobrej myśli...:happy: ​Właśnie ugotowałam żurek z kiełbasą i jajkiem, a raczej jajko i kiełbasę z żurkiem ,takie się gęste zrobiło:eek:

Kupciusia wspolczuje :-(
Maciejkaa zazdroszcze kopniakow ;-)
Loleczka gratuluje telewizora!
Kasiarj super ze spotkanko z dzieciaczkami udane, najwazniejsze ze wszyscy byli zadowoleni :-D
Czy Twoja mala Kasiu kopie bo czytasz jej na glos? ;-) jesli tak, musze sama sprobowac, moze tez dostane kopniaka haha
Zaczarowana mialam jakis czas temu taka ochote na zurek, ze 3 razy w tyg gotowalam ;-) dzisiaj mam krupniczek :-D

Madzialenak- witaj!Cieszę się,że Ci się udało.Ja też zaczynałam się przygotowywać już powoli na invitro ale jakimś cudem zaszłam w ciążę.Co prawda pierwszą poroniłam w 7tc ,jednak mam wielką nadzieję,że tym razem doczekam się dzidziusia:tak:.

Fibi86- gratuluję dziewczynki!!!

Kupciusia- moje kondolencje.

A ja dzisiaj dzień pełen lenistwa.Długo spałam i bolała mnie głowa.Ale poszłam potem z psem na spacer i jakoś na szczęście mi przeszło.Tyle tu pisałyście o czytaniu książek,że chyba i ja się skuszę...Nudzi mi się w domu samej a kiedyś sporo czytałam. Muszę coś pomyśleć w tym kierunku.

IzaV - witamy :) a co Cię wzięło na obcinanie włosów? to był plan czy spontaniczna decyzja?

raczej mus :/ w lato zrobilam sobie rude (dekoloryzacja plus farba) i powtarzalam do zimy odbarwianie etc https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/598573_3721880038202_2105334013_n.jpg no i niestety po powrocie do brazu zaczely mi sie lamac na calej dlugosci, zostaly same suche piorka :confused2: nie bylo nic do odratowania, ale w sumie sama powiedzialam fryzjerce zeby ciela wszystko co do dupy no i skonczylam na bobie :) ale chyba takia dlugosc utrzymam do jesieni, bo w lato i przy maluchu bedzie mi wygodniej chyba z krotkimi

Kupciusia wspolczuje :-(

Uzależniłam się od Was i od foruma ;) poszłam na szoping do Promenady, nabrałam ochoty na cappucino (szok!) i teraz siedzę, piję największe jakie mieli w Coffee heaven i zamiast czytać kupioną dopiero książkę, to czytam Was :)
tez tak mam lol nawet jak ide na spacer z psem na promenade nad morzem to siadam na lawce i podczytuje co i jak :P zdarza sie rowniez jak ide na zakupy to spacerek z tel w reku :zawstydzona/y:

Załączniki

• 598573_3721880038202_2105334013_n.jpg
    598573_3721880038202_2105334013_n.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 29
hello :-)

w końcu wyszło słońce, ale mimo to zimnooooo jest brrrrr coś mnie głowa boli dzisiaj.

fibi po suwaczku dopiero zauważyłam, ze spełniło się Twoje marzenie-będzie córcia??? kiedy się dowiedziałąś???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry