reklama

Sierpień 2013

reklama
Cześć ;)

Ja dziś wstałam o 7:30 ale jak na mnie to i tak bardzo wcześnie, bo ostatnio zwykle śpię do 10 :-) Ale trzeba było zawieźć zwolnienie do pracy, potem zakupy (znowu miałam z 10 kilo siatek i ledwo dałam radę je przynieść z samochodu :-D:zawstydzona/y:) U mnie śnieg nie pada ale wieje taki zimny wiatr, że lepiej nie wychodzić

Madziula - współczuję takiego bólu głowy :(

Cwietka - to daj znać po wizycie, ale podobno jajeczka rzadko znikają :-D

Ktr - zdrówka dla synka! To okropne, jak takie maluchy chorują i się męczą :( A picie podtykaj jak najczęściej, żeby chociaż kilka łyków wypił, bo to ważne

cwietka &&&&& za wizytę
ktr szybkiego powrotu do zdrowia dla synka a ty tez uważaj na siebie

a ja gotuję sobie wczorajszy obiad Agaty_K :cool2::laugh2:
dzieci dzisiaj wyjątkowo rozrabiają u mnie a z tego co was czytałam to tez nie jest gorzej :laugh2:

Domi
to prawda wieje niemiłosiernie, mam wrażenie, że co raz mocniej.

Dziewczyny, czy Wy też macie takie zawroty głowy? Ja mam tak, że wszystko mi się kręci. Nie jest to non stop, ale jestem jakaś niestabilna :baffled:

Margo - nie strasz, ja zaraz muszę lecieć po Jaśka...

Zawroty głowy też miewam, teraz może trochę rzadziej niż na początku ale jak mam gorszy dzień to czasem boję się, że wyjdę z domu i gdzieś padnę :baffled:

Margo25 - ja miałam silne zawroty głowy na samym początku. Teraz też się zdarzają ale rzadziej. Wczoraj i dzisiaj towarzyszą mi silne zawroty głowy ale to chyba przez ból głowy. Więcej odpoczywaj.

Margo jak jestem oslabiona, przemeczona to mam zawroty glowy ;-)

kurcze dziewczyny maz mi kupil tantum verde mietowe tabletki do ssania i nie wiem czy to jakies skutek uboczny czy za duzo ich wciagam ale jezyk mi dretwiej :szok:

Pandora - a skąd jesteś? Też Wrocław?

Ktr- uważaj na siebie. Może zacznij łykać witaminkę C? Tak zapobiegawczo, żeby organizm wzmocnić.

Madzula - u mnie też gołąbki to jeden z numerów 1 ;-) I wszelkie kwaśne - żurek, szczi. No i w ogóle MIĘSO. Jak przed ciażą nie jadałam, to teraz cały czas mi się zrazy śnią :-D Może namówię mamę, żeby mi za tydzień zrobiła :-D

Gołąbki już kończą pyrkolić, a ja zaraz z głodu umrę. Już 2 drożdżówki pożarłam, ale nie chcę się za bardzo słodkim zapychać :baffled:

reklama
MadziaSek - nie masz na nie uczulenia one po prostu mają takie działanie :) Mi też M kupił jak byłam w 7 tyg chora i tak się przestraszyłam, że pewnie mnie uczuliły. Nakrzyczałam na niego, że nie będę jadła tych tabletek i ma jechać kupić mi inne. Pojechał do apteki a pani zaczęła się śmiać i powiedział, że ona mają takie działanie. :))) Jeśli Ci to przeszkadza to kup sobie o smaku cytrynowym po nich język nie drętwieje a właściwości takie same :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry