reklama

Sierpień 2013

Muszę się z Wami podzielić, po popołudniowej drzemce, znacznie lepiej się czuje. Głowa boli ale mniej, nie wiem czy to okłady z octu mi pomogły, czy paracetamol czy też zwykła drzemka. Odizolowałam się od światła telewizora, laptopa i jest troszkę lepiej.

Margo25
- ja jak nie mam ochotę na żurek z jajkiem to jem z ziemniaczkami osobno ugotowanymi, też dobry :) Bidulko kiedy opuści Cię zwierzaczek zwany pawiem, tak mi Ciebie żal.!!!!

Agata_K - Kochana dlaczego wcześniej nie pisałaś, mogłaś do nas wpaść i nie musiałabyś robić :) Dzisiaj na obiad zjedliśmy wszystkie i znowu mam ochotę zrobić :)

Marzycielka - i ja wyszły naleśniczki ??? Jak Ty funkcjonujesz bez ogrzewania??

kasiarj
- masz rację z tym zgaszonym światłem. Wpadłam tylko na chwilkę do Was i kładę się z powrotem :)

reklama
Madziulko, och, jakbym chętnie wpadła... aż mi z monitora te Wasze gołębie pachną...:rofl2: I dawno w Wawie nie byłam, a chętnie bym się wybrała!

No ale nie narzekam, jadłam dziś na obiad halibuta z młodymi ziemniaczkami i suróweczką.

Jutro gołąbki w sosie grzybowym!!!

Madziula bardzo się cieszę, że lepiej się czujesz.

Siedze pod kołdrą i czytam forum, i mam nadzieje, że w nocy włączą. Poza tym cieszę się, że mamy ciepłe mieszkanie i że dobrze ciepło się w nim trzyma, podejrzewam, że inni mają gorzej, jak na razie nie narzekam, ale miło by było jakby to naprawili :-)
A naleśniki wyszły :-) z czego bardzo się cieszę, bo ja nigdy gotować nie lubiłam i teraz chce nauczyć się gotować

Dzień dobry!!!

Dziś obudziło mnie cudne słonko - za oknem widzę piękny, wielki błękit!!
Wstałam skoro świt niemalże, bo jadę do uczennicy na korepetycje - co prawda na 9.00, ale muszę coś dla niej szybko przygotować.

Po korkach jadę na śniadanko do siostry - ma kilka rzeczy ciążowych, może coś od niej wezmę (o ile się zmieszczę bo jest ode mnie znacznie niższa, ale za to ma ciuchy z końca ciąży, może się akurat wbiję z moim cielskiem w nie:-D)
Nadal bezimienny synek tak wierzgał w nocy, że aż się obudziłam!:eek: Niesamowite to było!

Idę zrobić sobie inkę i wskakuję pod prysznic.

Miłego dnia i do później!!!!

PS. Iza, Tadzik będzie w takim razie 'naznaczony';-)

Witam!
u mnie tez piekne sloneczko, od 6.30 wpada przez okienka, koty sie grzeja, a jakie sa zadowolone :-)

Madziulka fajnie ze juz lepiej sie czujesz ;-) oby tak dalej!
Mrzycielka super ze pierwsze nalesniki wyszly, super ze chcesz sie nauczyc gotowac, trzymam oczywiscie kciuki!
ja uwielbiam nalesniki, nalesnikara jestem haha
najbardziej w sezonie z owocami i smietanka mniam
Iza jak po koncercie??
Agata milego korkowania ;-) a z czego te korki?

heh pisalyscie o golabkach, kurcze i pewnie dzis tez zrobie
u mnie robi sie tez golabki ziemniaczane(z farszem jak na placki ziemniaczane, z duza iloscia cebulki, chudego boczku) mniam

Milego dnia!

reklama
Hello Laseczki :D

Obudziłam się o 6:30 i zasnąć nie mogłam. Ból głowy zmniejszył się i czuje tylko ucisk jakbym miała jakąś obrożę założoną na mózgu. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej. Wiecie co jestem załamana :( Nie mogę patrzeć w lustro, tak mnie strasznie obsypało pryszczami, czuje się jakbym miała wykopki na twarzy :(

IzaV
- jak tam Tadzik po koncercie?? Kurcze kiedyś strasznie dużo słuchałam tego rodzaju muzyki ale odkąd jestem z M to musiałam się przestawić na coś lżejszego :( Można gdzieś posłuchać zespołu w którym gra Twój ???

Agatka_K - skoro dawno nie byłaś w Warszawie to nad czym się zastanawiasz, przyjedz :) W kwietniu spotkanie bb więc może się skusisz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry