reklama

Sierpień 2013

MadziaSek - pierwszy raz słyszę o takich gołąbkach.!!! Co z tym farszem bo nie bardzo kumam. Ziemniaki jak na placki ziemniaczane czyli nie ugotowane tylko takie starte ??? Jak to zawinąć w liść kapusty ?

All-me
- ja Ty się bidulko czujesz??

reklama
All me duzo duzo zdrowka :-D
skoro jest lepiej to aby bylo jeszcze lepiej! U mnie nos zapchany dalej ;-)

Madziula farsz to starte ziemniaki bez wody, dosolone i popieprzone, z usmazona cebulka i boczkiem, kielbaska (co kto lubie), po wymieszaniu nakladamy na golabki, zawijamy jak zwykle golabki i gotujemy :-D

Witam z rana,u nas też słoneczko i czyste niebo.
Madziula mam to samo z twarzą,u mnie co prawda pryszczy jest nie wiele,ale jakieś plamy mam,wyglądam tragicznie :baffled:
IzaV pewnnie Tadziowi się dobrze spało przy takiej muzyce :-D
Ja dzis obiad mam z głowy bo teściu ma imieniny i jedziemy na imprezkę.U mnie ogólnie ok,ale te zmiany na twarzy mnie dobijają,w pierszej ciąży też to miałam...
A z pozytywnych rzeczy wczoraj wyraźnie malucha poczułam,takie przeciągnięcie jakby łapką po brzuchu od pępka do lewego boku :-)
Schorowanym życzę zdrówka!
Miłego dnia dziewczyny.

franekkimono - jakich kosmetyków do twarzy używasz ? Ja już wszystkiego próbuje i nic nie skutkuje, chyba wybiorę się do kosmetyczki. Sama sobie nie radzę z tym co się dziej na twarzy. Nigdy takiej cery nie miałam :( Ale Ci dobrze nie musisz nic gotować a ja właśnie siedzę na necie i szukam jakiegoś fajnego przepisu na dzisiejszy obiadek. I jak na razie kiepsko mi idzie :(
MadziaSek - dzięki za przepis, nigdy w życiu nie jadłam takich gołąbków a tym bardziej ich nie próbowałam. :))

Hejka!
Melduję się na szybko. Rodzice do mieszkania siostry się przeszli z Córencją, a ja "robię" obiad - czyli odgrzewam gołąbki. Fajny taki obiad ;-)

Zaliczyłam wczoraj wizytę i niestety jajeczka dalej się trzymają ;-) Doktor zrobił dla mnie specjalnie zdjęcie, więc mam dowód ;-) No nic... niech już będzie ten chłopiec, pokocham jak swoje ;-) Przynajmniej nie będziemy się o imię kłócić, bo "Jasiek" dawno wybrany, a i okazja do nowych zakupów będzie - tylko czemu te chłopięce rzeczy takie brzydkie?

Madziasek - gołąbki brzmią ciekawie.

Pandora - piwo mówisz :wściekła/y:To piwko przywieziesz następnym razem, jak już będziemy się obie mogły szklaneczkami stuknąć ;-)
No ale teraz się geograficznie zbłaźnię (przyznaję, że miałam tróję w liceum z tego przedmiotu :sorry2:) 0 Żywiec to gdzieś tam w okolicach Krakowa? A raczej granicy ze Słowacją?

hello :-) achhh od razu dziś humor lepszy, bo taki piękne słoneczko za oknem :tak:

ale mi tu smaka na gołąbki robicie, mniam mniam.. ja dziś planuję zrobić zupę jarzynową /kalafior, marchew, ziemniaczki, groszek, fasolka/, M właśnie na zakupy pojechał, a Marcelinio śpi
i
cwietka niesttey, to jest ten ból, że jak wchodzisz do sklepu, to dla dziewczynek cudowności są, a dla chłopców nic fajnego :dry:

miłego dzionka!

Dziewczyny to gdzie wy chodzicie na zakupy;-) ja tam znajduje, tyle fajnych rzeczy dla chłopców, a ostatnio jak przeglądałam "maluszkowe" ciuszki to uważam ,że naprawdę jest w czym wybierać.
Nigdy nie miałam problemu aby coś kupić dla mojego syna, i nie chodzi w brązach czy jakiś burych zieleniach. Wiadomo ,że dla dziewczynek sporo ładniejszych, chociaż od tego różu to już mnie czasem mdli.
Wczoraj byliśmy u lekarza, niestety dalej nic nie widać, nóżki zaciśnięte. Może za miesiąc
Na trądzik w ciąży dosyć pomaga maseczka z glinki zielonej. Jakiś silniejszych kosmetyków używać w ciąży nie można niestety.

Cześć wszystkim! pogoda piękna:) zrobiłam dziś żurek drugi raz w życiu bo już nie mogłam się doczekać Świąt. Wychodzimy z mężem na dwór "na raty" bo ktoś musi zostawać:-( z chorym bąbelkiem. Miłego dnia!

reklama
Helloł :)

Ćwietka, gratuluje Jaskowych jajeczek :) Ida będzie miała ochroniarza na imprezy :)))

Tadek chyba miał w nosie koncert bo nic specjalnego nie czułam... Jeszcze nie panikuje i sie nie martwię, ale ja go prawie w ogóle nie czuje, raz na kilka dni jakies takie 10sek rozpychania i tyle :/ cały czas mówię sobie ze jest jeszcze czas, ale wkurzajace jest to czekanie :/ za tydzień wizyta, zobaczymy co i jak...a wy już kopniaki czujecie eh:/
Za to brzuch mnie swedzi i pępek zaczyna powoli wychodzić hehe

Mój M odszedł z zespołu jak sie dowiedzieliśmy o ciazy, bo maja przygotowane na 2013 3 trasy koncertowe (po 3tyg kazda) na świecie plus jedna 2 miesięczna po USA więc zupełnie odpadalo, a chłopaki właśnie podpisali umowę z amerykańskim producentem i brytyjskim menagementem, więc zaczyna sie wesoło :))
Zespół nazywa sie Shoot The Girl First ^^ można na YouTube podejrzec albo na fb :D wrzuce linka jak sie na kompa przerzuce

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry