toska
Fanka BB :)
Jest to jakiś argument na pocieszenie, że będę miała trzeciego chłopakato prawda takie przylepy mamusine , ja od zawsze chciałam mieć syna. Wydaje mi się,że w dzisiejszych czasach łatwiej wychowuje się jednak chłopców

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest to jakiś argument na pocieszenie, że będę miała trzeciego chłopakato prawda takie przylepy mamusine , ja od zawsze chciałam mieć syna. Wydaje mi się,że w dzisiejszych czasach łatwiej wychowuje się jednak chłopców

popieram :-)ja tam chce, żeby dzidzia była zdrowa i nic więcej się nie liczy. Jak będzie dziewczynka to po roku będziemy starać się o chłopca i na odwrótja niestety płci jeszcze nie miałam okazji
Agata ja też germanistka, ale zrezygnowałem z korków jak się Staś urodził. Niestety dla uczniów cierpliwości już nie miałam
a Ty pracujesz jako lektor w firmach? Czasami dostaję zlecenia w Krakowie, mam wprawdzie juź dwie lektorki, ale może kiedyś ....;-)
JAgatka_K - jak daleko masz do Warszawy? Skąd jesteś?

Myślałam, ze jest jeszcze jeden Żywiec bliżej Wro., jak pisałaś, ze masz do mnie blisko 
Jasiek i koniec. Dośc bachorow w domu ;-)
Chłopiec jak jest rozrabiający,to niedobrze, bo przychodzi do domu poobijany, a znow jak jest spokojny, to uchodzi za ciaptaka. I tak złe i tak ńiedobrze.