Madziula 27
Moderatorka
Cześć Laseczki
Kolejna niedziela a ja sama w domu.!! Spać mi się nie chce i od 6 nie śpię. Dzisiaj w nocy sąsiedzi znowu robili imprezkę bunga bunga już chciałam dzwonić na policję ale się uspokoili. Wczoraj chciałam wrzucić fotki, ale nie mogę się na siebie patrzeć, moje wykopki nadal postępują, jestem załamana
Cwietka - tak tylko piszesz jak się przytrafi trzecie, pokochasz jak swoje a może akurat będzie córunia
Jak po wizytacji teściowej ?
Agata_K - faktycznie nie masz daleko. Mam nadzieję, że się skusisz i przyjedziesz
Kolejna niedziela a ja sama w domu.!! Spać mi się nie chce i od 6 nie śpię. Dzisiaj w nocy sąsiedzi znowu robili imprezkę bunga bunga już chciałam dzwonić na policję ale się uspokoili. Wczoraj chciałam wrzucić fotki, ale nie mogę się na siebie patrzeć, moje wykopki nadal postępują, jestem załamana
Cwietka - tak tylko piszesz jak się przytrafi trzecie, pokochasz jak swoje a może akurat będzie córunia
Agata_K - faktycznie nie masz daleko. Mam nadzieję, że się skusisz i przyjedziesz
mi odpukać od jakiegoś czasu pryszczyki się uspokoiły, nawet mąż się śmiał, że w końcu wyglądam jak na chłopaka, a tu masz.. wczoraj jeden wyskoczył ehhh :/
Płakać mi się chciało jak teraz tak boli to co będzie jak brzuch będzie większy.No nic w tym tyg wybieram się na basen może choć troszkę pomoże.U nas też słoneczko,później pójdziemy z małą na spacer a wieczorem idziemy do znajomych.Wczoraj maluch buszował po brzuchu,przypomniałam sobie jakie to cudowne uczucie :-)
Mieliśmy teraz trochę gorszy okres i niego ale wydaje się, że już wychodzi z tego. Jest strasznie uparty i wszystko musi być tak jak on chce. Nie egzekwuję tego krzykiem ani histerią ale jest tak zdecydowany, że nawet sobie nie zdawałam sprawy jak często mu ulegamy. Manipuluję też swoją siostrą w zabawie i narzuca jej co będą robić, kim będzie, czym może się bawić i kiedy skończą
Pracujemy nad tym na zasadzie zbierania plusów i nagrody na koniec. Szczerze to nie znam innego dziecka, które w ogóle nie daję się szantażować na zasadzie: Jak zrobisz to czy tamto, to dostaniesz nagrodę. A on nawet jak mu obiecam gwiazdkę z nieba to nie ulegnie.