Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze ja nigdy nie miałam takiej sytuacji żeby po przeciwgorączkowych lekach temperatura nie spadała. Najwyraźniej coś mu mocno dokucza skoro tak bardzo chcę być blisko Ciebie albo to reakcja po tych wizytach na izbie przyjęć. Mogło mu się nie spodobac w szpitalu... nie wiem co poradzić odnośnie małego ale może spróbuj go zostawić z mężem i wyjść chociaż na chwilę odsapnąć, odetchnąć. Wiem, że choroba dzieciaków wykańcza także psychicznie nie tylko fizycznie:-(kasiarj - dostał Lipomal, Rutinacea i Wapno. Gardło ma czyste i oskrzela też więc kazali tylko witaminami go karmić, choc to nie jest łatwe ;/
Znowu mamy 39,5 i to po podaniu 1,5h temu paracetamolu w czopku i kąpieli ;/ mój brzuch już tego nie wytrzymuje ;/
moja pediatra śmieje się ze mnie, że całkiem dobrze diagnozuję swoich chłopaków
Tośka dużo zdrowia dla małego i oby na starszaka nie przeszło. Pamiętam, że jak moja córka zwymiotowała pierwszy raz to wołała: Mamo wylałam się:-)
Tośka- zdrówka dla KajkoA Kajko to od Kajetana?
![]()

Bo chodził dłuższy czas zasmarkany więc jak dostał temperatury to pomyślałam, że to ma związek z przeziębieniem. Przez weekend zbijałam mu temperaturę (ale u niego nie była bardzo wysoka) i stwierdziłam, że jak do poniedziałku nie minie to pójdziemy do lekarza. A w poniedziałek gorączki już nie było, za to była wysypka. A ja dopiero po jakimś czasie skojarzyłam, że to mogła być trzydniówka