domi87
Fanka BB :)
Ktr - kurcze, strasznie duża ta gorączka
Mogłoby się to już skończyć...
Agata - jak ja mojemu powiedziałam, że lepiej kupować wcześniej, bo dziecko może się wcześniej urodzić, to on stwierdził, że on jest dobrej myśli i nie bierze czegoś takiego pod uwagę
(a potem od 7 miesiąca straszyli mnie możliwością przedwczesnego porodu)
I ze mną na sali w szpitalu leżała dziewczyna, która opowiadała, że swoje pierwsze dziecko (bo jak ja ją poznałam to urodziła kolejne) urodziła w 8 miesiącu i też nic nie mieli, a mąż miał kilka dni żeby wszystko skompletować - na szczęście ona miała dość dokładną listę rzeczy, których potrzebowała
Hmm...a wózek jego zdaniem czemu nie jest przez pierwszy miesiąc potrzebny? Bo jesienią czy zimą to faktycznie, po tygodniu-dwóch zaczyna się spacery, ale w środku lata bez wózka?
Agata - jak ja mojemu powiedziałam, że lepiej kupować wcześniej, bo dziecko może się wcześniej urodzić, to on stwierdził, że on jest dobrej myśli i nie bierze czegoś takiego pod uwagę
(a potem od 7 miesiąca straszyli mnie możliwością przedwczesnego porodu)I ze mną na sali w szpitalu leżała dziewczyna, która opowiadała, że swoje pierwsze dziecko (bo jak ja ją poznałam to urodziła kolejne) urodziła w 8 miesiącu i też nic nie mieli, a mąż miał kilka dni żeby wszystko skompletować - na szczęście ona miała dość dokładną listę rzeczy, których potrzebowała

Hmm...a wózek jego zdaniem czemu nie jest przez pierwszy miesiąc potrzebny? Bo jesienią czy zimą to faktycznie, po tygodniu-dwóch zaczyna się spacery, ale w środku lata bez wózka?