reklama

Sierpień 2013

Cwietka - to mamy tak samo. U mnie króluje zasada "dzień bez mięska, dzień stracony" również mogłabym jeść codziennie coś kwaśnego jak nie żurek, to kwaśnica i w między czasie jakieś mięsko. Przed ciążą jadałam bardziej same warzywka i mięsko sporadycznie, teraz to nadrabiam hihi A ja właśnie odgrzewam gołąbki bo zaraz M wróci z pracy :)) I tak mi pachnie, że aż mnie skręca - masakra!!!!! Zrobiłaś mi smaka na zrazy chyba je jutro zrobię :)

reklama
Ja zjadłam dziś na śniadanie pastę z 4 jajek a jakąś godzinę później trzy 3bity :/ bleeeeee.....
ale coś mi się zdaje Madziula, że jutro będę na obiad żurek gotować ;) Bo aż mi zapachniało jak napisałaś :D Ale bez jajka rzecz jasna :/ My mamy piątki bezmięsne więc dziś Małżonowi na szybko jajko (!) sadzone z ziemniakami i surówką. A dla siebie muszę coś wykombinować, na razie po tych jajach i batonach wszystkiego mi się odechciało :baffled:

Toska teraz jedynie ogranicza mnie dźwiganie całego sprzętu. Nie było mi łatwo to wszystko wtaszczyć a zaparkowałam 5m od wejścia. A na wymianę przydałby się strażak, pilot albo ktoś z Zoo;) był już górnik i GOPRowiec na pewno, instruktor narciarstwa.
Madziula badź dzielna i jak najwięcej leż w ciemnościach. Nawet forum odradzam;) bo mnie od gapienia się w ekran tez potrafi głowa rozboleć:tak:
Ktr zdrówka dla synka. Ja miałam telefon z przedszkola, że corka ma gorączkę i pojechałyśmy do lekarza. Jakaś inf. wirusowa. Teraz śpi bidulka a ja się bawię z synem w gwiezdne wojny i oglądam morsy w internecie;)

Zaliczyłam małe zakupy. A wszystko przez te Wasze zdjęcia na wątku hehe
Kupiłam dzidzi
-body
-2bluzki
-pajacyk
Mężowi koszule
Sobie bluzkę
I synkowi też bluzkę
:-D

Jestem zadowolona. Dzidzia chyba też bo kopie aż brzuch skacze hehe

We wtorek jadę na usg i mam taki plan aby nagrać filmik tel...myślicie, że lekarz się na to zgodzi???

Jedni lekarze się zgadzają, inni nie. Wiem, że mój by się nie zgodził, ale to głównie dlatego, że jest zakaz filmowania w Medicover podobno.
Zapytaj, może się Twój akurat zgodzi bez problemów. Koleżanki filmowały (tzn najczęściej tatusiowie byli operatorami;-))

Cwietka, Madziula, aleście mi narobiły smaka na gołąbki!!! Chyba jutro zrobię!!

reklama
All-me trzymam kciuki za dobry humor.

Madziula27 gratulacje

Ktr współczuje

Margo25 ja nie miewam zawrotów głowy

Ja też jutro gotuje żurek, co za zbieg okoliczności, będziecie się pewnie ze mnie śmiały ale dziś pierwszy raz robiłam naleśniki.
Tu nadal nie ma ogrzewania i mam nadzieje, że włączą tak jak planują 3-4 rano, na szczęście mamy mieszkanie od słonecznej strony, więc się trochę nagrzało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry