reklama

Sierpień 2013

toska- gratulacje!! czyli co do czterech razy sztuka?:-D

:-D
Nie, trójka wystarczy.

Poza tym mam swoją teorię, z którą w sumie zgadza się mój lekarz, że moje trzy poronienia to właśnie były dziewczyny. M. Ma poprostu za słabe damskie chromosomy:-D

I szczerze mówiąc nie chce ryzykować kolejnego poronienia. Już 6 ciąz brzmi imponująca jak komuś mówię;-)

Franek oglądam i bardzo lubię:-)

Ok, lecę czytać bajki chłopakom....

reklama
toska gratuluję synka... :-) dobrze, że tak do tego podchodzisz, bo tu na wątkach był dziewczyny, które nie mogły zakceptować dziecka tylko dlatego, że było innej płci, niż chciały.. głupota..

kurcze laski po dwóch dniach nieobecności ciężko Was nadrobić, nie ma szans wszystko przeczytać :/ przeglądnęłam tylko z grubsza..

multimama gratulację parki!! super wiadomość :-)

Toska a Tobie gratki kolejnego chłopca, będziesz miała silną pomoc jak dorosną! :)

a co do mężów i ich zaangażowania.. no cóż, oni z innej planety i to chyba wszystko tłumaczy :-p nigdy, ale to nigdy nas nie zrozumieją!! mój co do wyprawki to się tylko ze mnie nabija, że wchodzę do sklepu po szynkę a wychodzę z szynką i z ciuchem dla dziecia :-p ale jakieś tasm wózki itp ze mną na necie oglądał, więc na to nie narzekam.. musi mieć cierpliwość :-p ale jak faktycznie powiem, że np długo malucha nie czuję to mi wmawia, że panikuję.. oni tego nie czują i nie mają takiej niepewności chyba, wierzą, że wszystko zawsze musi być dobrze. Może to i lepiej, bo jakby oni też zaczęli panikować, to byśmy w jeszcze gorsze schizy wpadły :-p

reklama
marzycielka- bardzo szybko, pit wysłałam 2tyg temu i już jest kasa:-), tez by było na waciki gdyby nie odliczenie na dziecko:-D

multimama2- gratulacje!!

toska- świetne masz podejście! podziwiam!!

ewcik- niestety tak jest jak ktoś nie potrafi docenić tego co ma:wściekła/y: pewnie że wielu osobą marzy się taka a nie inna płeć ale najważniejsze żeby było i było zdrowe!!! Ostatnio oglądałam program o kobietach które chciały mieć tylko i wyłącznie córki- i o ile np jakieś naturalne metody są dla mnie ok, o tyle już in vitro z segregacją- chce tylko dziewczynki a chłopcy do kosza doprowadziło mnie do pasji:wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry