reklama

Sierpień 2013

reklama
jagoda- wiem że łatwo sie mówi ale nie przejmuj się! kurde jak mnie to denerwuje że tacy lekarze w ogóle istnieją! :/ jak tak można..... na pewno wszystko jest ok!
Ja w ogóle wyszłam z założenia ze będę chodzić do jednegbo lekarza i tego jednego, któremu naprawde ufam się bedę słuchać. Na szczęscie on ma możliwości i wszystkie badania robi na miejscu!

Maciejkaa ma rację bo pewnie mały problemu nie ma. Problem jest jak dziecko ma jakieś zaburzenia psychiczne. Ale prawda jest taka, że jak dziecko jest nerwowe to jest trudno z tym żyć i jemu i rodzinie:( nie możesz myśleć że to Twoja wina ale może faktycznie robicie jakieś proste rzeczy źle. Zresztą sami zdecydujecie. Ja wolę mieć świadomość, że robię jak najwięcej żeby dzieciaki się dobrze czuły i ostatnio z takiej pomocy korzystaliśmy (syn się budził w nocy, miał lekką niechęć do przedszkola i oblizywał ciągle usta).
IzaV uff dobrze, że się wydało, że chcieli Cię przekręcić na taką kasę!

Jagoda zapomnij jak najszybciej o tym, poczekaj na wizytę u swojego lekarza. Jestem pewna, że wszystko jest ok. Głupia baba poprostu .... jak niestety wiele w służbie zdrowia:dry:

Ja już po wizycie, wszystko super, szyjka jak na razie w porządku, 3 cm. Termin z usg pokrywa się z terminem OM. Chłopak na 100 procent:-D lekarz na kolorowo pokazał mi pępowinę i między nogami jej nie było:-D tak więc będę miała trzeciego królewicza i bardzo się cieszę:-)

Postaram się nadrobić i wieczorem poodpisywać.

IzaV dobrze że to się tak skończyło bo nieźle byś popłynęła :baffled:
Jagoda dziewczyny dobrze mówią,nie przejmuj się wielu lekarzy minęło się z powołaniem za tydzień pójdziesz do swojego gina i napewno wszystko się wyjaśni.Mi kiedyś taki starszy pan doktor neurolog pomylił migrenę z poważną chorobą genetyczną i próbował mi to wmówić nie mając jakichkolwiek badań potwierdzających tą chorobę:szok:
Maciejka może faktycznie warto pójść do jakiegoś specjalisty prywatnie może coś doradzi jak małego wyciszyć,nie obwiniaj siebie czasem nie mamy wpływu na charakter naszych maluchów
Kurde oglądałam prognozę pogody i póki co wiosny nie widać :baffled:
toska gratulacje!Oglądasz może rodzinka.pl ?Jak nie to pooglądaj podpatrzysz jak sobie radzić z 3 chłopakami :-)

Ostatnia edycja:
Pandora to szybko zwrócili u mnie ze zwrotu starczy na waciki.

Eweli85 ach ale mi smaku na kapuśniak narobiłaś.

Damagi bardzo fajny pomysł na prezent, ale według mnie gotówka wtedy już nie jest konieczna.

Jagoda postaraj się nią nie denerwować, skoro nawet sprzętu nie miała jeśli za tydzień masz lekarza zobaczysz co on Ci powie.

All-me trzymam kciuki.

Toska gratulacje synka :-)

Męża nie ma jeden dzień a ja już tęsknie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry