reklama

Sierpień 2013

reklama
ewcik- niestety tak jest jak ktoś nie potrafi docenić tego co ma:wściekła/y: pewnie że wielu osobą marzy się taka a nie inna płeć ale najważniejsze żeby było i było zdrowe!!! Ostatnio oglądałam program o kobietach które chciały mieć tylko i wyłącznie córki- i o ile np jakieś naturalne metody są dla mnie ok, o tyle już in vitro z segregacją- chce tylko dziewczynki a chłopcy do kosza doprowadziło mnie do pasji:wściekła/y::wściekła/y:

wiesz co, ja doszłam do wniosku-może okrutnego-ale że strata dziecka wiele uświadamia i potem naprawdę najważniejsze jest zdrowie Malucha, a nie płeć.. i to nie sa tylko puste słowa

Ewcik, Pandora - też się z Wami zgadzam. Rozumiem, że można mieć jakieś marzenia, nadzieje co do płci, ale nawet jak okazuje się, że jest inna niż się wymarzyło to.....przecież to jest moje dziecko, które będę tak samo kochała bez względu na to, czy będzie chłopcem czy dziewczynką.
A - i wkurza mnie, że wszyscy mi teraz życzą dziewczynki :-D Pewnie, że bym chciała dziewczynkę ale chłopca chciałabym tak samo :-D

Aaaa troska super :))) to będzie drugi Tadzik???
Multimama gratuluje parki ^^
Jagoda dziewczyny maja racje, poczekaj na opinie lekarza który cię zna

Macie fotki dzidz?

a mnie od 2 dni strasznie do coli ciągnie narazie sie trzymam pije 2-3szklanki dziennie ale nie wwiem czy wytrzymam hehe

IzaV, na szczęście masz czujny bank, ile to teraz mend naciągaczy......
Maciejkaa, cierpliwości życzę, synek wyrośnie z tego a jak pojawi się młodsze i stanie się starszym bratem, to myślę że spokornieje.

Multimama, gratuluję parki. Tośka, mój mąż też nie potrafi zrobić dziury w dziurze... i dba o ciągłość rodu... witaj w klubie.. po dzisiejszej wizycie na 90% będzie kolejny chłopak... Nie dane mi będzie kupować sukieneczek. Bedzie Wojtuś, za to super zdrowy. A ja nadal będę księżniczką i muszę kolejne gary dokupywać.... W sumie jak powiedział dr że chłopak, to jakoś zdziwiona nie byłam... trochę serce z żalu zakuło, ale tak jak pisałyście, w koñcu to moje dzieciątko....
Jagódka, nie przejmuj się.​olej tą izbę geriatryczną i słuchaj co mówi twój sprawdzony lekarz.

a mnie od 2 dni strasznie do coli ciągnie narazie sie trzymam pije 2-3szklanki dziennie ale nie wwiem czy wytrzymam hehe
'

oj taaa cola :-):-) mam ostatnio dokładnie to samo!! jak od początku nie piłam w ogóle, tak ostatnio nadrabiam

Zaczarowana to gratuluję kolejnego żolnierzyka :-)

aaa fajnie macie z tymi wizytami, ja już się przyszłego poniedziałku nie mogę doczekać, ahhhh połówkowe :-) będziemy dokładnie oglądać maluszka

U mnie też z dzieciaczkami jak najbardziej wszystko w porządku. Jutro postaram się wrzucić zdjęcia bo dzisiaj już padam. Iiiiiiii moje przeczucia się sprawdziły, będzie dwóch chłopaków. Grunt, że zdrowych :tak::-)

Multimama gratuluję parki i wiesz, że zazdroszczę :zawstydzona/y: napisz mi tu albo na pw ile ważą jeśli ci powiedział :-)

zaczarowana, toska gratuluję synów :-) Może stworzymy jakąś drużynę?:-)
a Madziula 27, fibi jak tam?

reklama
Kurde same siusiaki :)))) gratulacje

zienia wrzucaj foty brzucha i siusiakow :D

fibi madziula zameldujcie sie przed spaniem :)))

Hehe drużyna złotego pierścienia hehe ;) 12 wspaniałych ;) 08/'13 represent HaHa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry