reklama

Sierpień 2013

IzaV- ufffff, ale by było! nie no ale za dużo już by na Ciebie spadło! ile można...
oczywiscie sałatka z blogu cwietki standardowo mnie powaliła.....no i gyros też bym zjadła chetnie mniam! ale dzisiaj zrobiłam sobie do obiadku grecką- też lubie bardzoooo :)

a co do mojego problemu z prezentem to myślałam o piórze z parkera z grawerem i 200zł. Pióro to chyba każdemu sie przyda nie? ;>

reklama
IzaV - ale jazda..... co za ciul !!!!!! Dzwoniłaś do tego pseudo klienta ??? Jakieś wyjaśnienia Ci się należą. Dobrze, że bank w porę zadzwonił i nie zamówiłaś materiału. I ufaj tu komukolwiek !!!!!!!!!!! Zabić takiego to mało!!!!

no co ty, nawet ńie będę dzwonić bo tylko zapłacę za międzynarodowe
połączenie a to zwykli naciagacze byli, złodzieje internetowi, napisałam maila "na głupka" ze niby jest problem z czekiem żeby sprawdził o co chodzi, ale pewnie już nigdy nie odpisze hehe najważniejsze ze moj bank zareagował i nie było większej wtopy

a tak poza tym muszę wam powiedzieć ze po raz kolejny sprawdził mi sie sen... Tzn zawsze jak śni mi sie moja zmarła babcia (a sniła mi sie jakoś w weekend), oznacza to duże problemy, przy których stracę sporo nerwów ale uda mi sie z nich wykaraskac, albo właśnie jak dziś, cudem sie z nich wymiguje...no i masz babo placek

Dziewczyny doradźcie bo nie wiem już co myśleć. Poszłam dzisiaj do tej ginekolog na NFZ i wyszlam od niej przerażona! stare babsko, nie umiała obsługiwać aparatu USG, wagi nie miała, ciśnieniomierza tez(mam się zważyć i zmerzyć ciśnienie w domu i na następnej wizycie mi wpisze:baffled:) pomacała mi tylko brzuch, ale jak popatrzyła na moje wyniki tarczycy, to mi powiedziała ze mam powiekszona i napewno jest tam guz! A u mojego gina miałam robione USG tarczycy i wszytsko ok niby... przepisala mi jakieś leki i jeszcze kazała brać kwas foliowy dalej 2 tabl. dziennie, gdzie tamten mowil ze do 3 miesiaca ciązy. Masakra jakaś! dobrze ze za tydzien mam wizyte u mojego to się go zapytam o tą tarczycę... buuu po co ja tam poszlam!:angry::angry::angry::angry:

Jagoda olej głupie babsko. Ja juz wiem, ze jak gin niesprawdzony i na NFZ to lepiej uważać na to, co mówi. Ostatnio z fryzjerka gadalysmy i ona mówiła, ze w dniu miesiaczki zrobiła test, dwie kruchy, wiec od razu poszła do gina, a ten, ze nic nie widzi, wiec pewnie pozamaciczna! Dał skierowanie do szpitala! I dopiero w szpitalu sie zdziwili, ze jak pozamaciczna, skoro to sam początek i jeszcze nawet zarodku nie moze byc widac.
wiec jak gin do którego masz zaufanie mówi, ze jest ok, to baby, która usg nie umie obsługiwać, bym nie słuchała.

co do sałatki - zgadzam sie z Wami :-D Spektakularna :-D jeszcze nie robiłam, Nowak bez okazji mi sie nie chce w nią bawić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry