reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Hej! Glukoza na czczo 73, po godzinie 107, po dwóch 103. Ale normy napisali mi tylko naczczo, więc i tak nie kumam

reklama
Dziekuje wszystkim za mile powitanie.
my2013 glukoza dobra, cukrzyca jest jak po godz masz powyzej 180, a po 2 powyzej 140.
dolaresr nie martw sie, jak mowia, ze sie rusza to nie moze byc inaczej.
A ja zrobilam herbatke z cytryna i powrot do lozeczka
pozdrawiam

Dolaresr wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki ;-)
Dorikq czyzby przeziebienie?

ja rowniez odebralam wyniki i glukoza na czczo 82 a po 2 godzinach 99 ;-)
reszta badan bardzo dobra - Mocz i morfologia :-D

Dobry wieczór:-D
ja też po wizycie- mały w porządku 1100 g i wciąż jest chłopcem:-D
Maciejkaa super, że cię wypuszczają :tak: teraz staraj się oszczędzać i będzie git:-D

doriq witaj :-)
dolaresr- też mam łożysko na przedniej ścianie i zwykle czuje wyraźnie małego, ale zdarza sie że przez pół dnia zupełna cisza, dziś jak ginka robiła usg byłam pewna że mały śpi bo nic nie czułam a na usg było widać jak szaleje:-D tak to już jest że nie każdy ruch jesteśmy wstanie wyłapać:tak:

dzień dobry!
pandora83 super ze synek zdrowy, ale jaki duży, mój miał półtora tygodnia temu 750 gram, ciekawe ile będzie miał następnym razem...
ja jak zwykle nie mogę spać, w Poznaniu jeszcze świeci słoneczko, ale mają być dziś burze.
Z:-)robię sobie kawkę..

Cześć
Pandora, faktycznie duży Twój synek, fajnie.
Dolaresr faktycznie się można denerwować jak się ruchów nie czuje, ale najważniejsze ,że w szpitalu wszystko sprawdzili i jest ok.
Maciejkaa oszczędzaj się, ale rozumiem , bo dla mnie samej leżenie jest problemem. Szczególnie jak ma się już jedno dziecko.
U nas dziś bardzo ładna pogoda , mam nadzieję ,że taka się utrzyma.

Czesc ;-)

Doriq zdrowka zycze :-D a czym sie leczysz na te zapalenie?
Pandora super ze wizyta udana, fajnie ze maly zdrowy i przybiera na wadze ;-)
heh ciekawe ile moj Babelek teraz wazy... W poniedzialek sie przekonam!

milego dnia ciezarowki :-D

reklama
Dolaresr dobrze, że z maluchem wszystko w porządku.

My2013 wyniki glukozy masz w normie, po dwóch godzinach wynik nie może przekroczyć 140. My2013 lepiej, żeby burzy nie było u mnie nad mieszkaniem odkryli dziś dach i na razie nie mam ochoty na basen w mieszkaniu.

Doriq zdrówka życzę

Pandrora super,że wizyta udana.

My wczoraj zaliczyliśmy kolejne zajęcie w szkole rodzenia i jestem przerażona porodem. Poza tym odebrałam wyniki i jest skok hemoglobiny z 10.7 na 11,2 więc bardzo się cieszę. Wczoraj miałam ciężki wieczór najpierw się słabo czułam a potem brzuch mnie bolał jak na okres. Wzięłam no-spe i przeszło dziś już jest dobrze a maluch rojbruje w brzuszku

Do góry