reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

reklama
Cześć , muszę się pochwalić,że Lenie wyszły właśnie dwa dolne ząbki:-)
Ja na dzień babci zamawiam kalendarz na którym będzie Lena, Maks i Ala mojej siostry. Chciałam zrobić taką płytę ze zdjęciami i podkładem muzycznym ,ale nie wiem czy mi się to uda.
A moja siostra kupiła taką potrójną ramkę na zdjęcia i tam damy zdjęcia dzieciaków.

Szybko, mojej siostry córka jest pół roku starsza a też ma tylko 2 ząbki, Lena już ją dogoniła , ale starszemu synkowi wyszły jeszcze wcześniej niż lenie, miał 4 mies i tydzień

Witam Dziewczyny :-)

Kamu
gratulacje pierwszych zębolów;-)'

Jagoda Twoja Milka zaraz będzie miała 6 m-cy, jeny ale ten czas leci :tak:

Takaj ja cały czas podziwiam Cię, że dajesz radę tak funkcjonować.

U nas wszystko w porządku, testujemy nowe smaki. Na razie brokuł zdecydowanie nie smakował:no:
Sebek już śpi 3 godzinę z rzędu :szok:, raz w ciągu dnia musi mieć drzemkę 2-3 godzin. Noce nadal na szczęście przesypia całe.

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Kamu gratuluję ząbków.

Madzialenak no cóż, w końcu nam też nie wszystko smakuje to i dzieci mają swoje "smaki" :) U nas kalafior był na "nie" :)

reklama
Kupciusia ja na zaparcia podawałam syrop lactulosum, dawałam 3ml na dzien i kupa byla codziennie.

kamu gratuluje ząbków, u nas to chyba ich dluugo nie będzie bo nic nie wskazuje żeby coś sie w tych dziąsełkach działo, a u Lenki były jakieś objawy? czy tak nagle wyszły?

a co do prezentow na dzien babci i dziadka to jeszcze nie myslalam nad tym ale pewnie skonczy sie na zdjeciu w ramce :-)

Do góry