reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Witam wieczorkiem!!!
madzialenak dziękuje za przepisy
Ewelinka trzymam kciuki za próby karmienia butlą
Ja prasować nie lubię, ale jak trzeba to trzeba, zawsze odkładam i potem mam całą stertę. u nas też dziś piękna pogoda była. Pierwszy raz mały dostał mleczny deserek z nestle o smaku waniliowym, wszamał cały i jeszcze się oglądał. Odkąd Kayo postanowił zrezygnować z drzemki popołudniowej poda o 20, zasypia przy piciu mleka i wypija go coraz mniej, boje się że skończą mi się przesłane noce, bo postanowi sobie chlapnąć coś w środku nocy.
A pytanko takie mam, ile godzin na dobę śpią dzidziusie u Was, ja liczyłam dzisiaj i wychodzi mi 12 godzin, 10 w nocy , 30 minut o 11.00 i półtorej godziny na spacerze.
miłej niedzieli, tleńcie się i wypoczywajcie'

reklama
z butli nici, fdalam mu rano kleil kukurydziany z owocami i dotrwal do obiadku ale nie zjadl nawet malego sloiczka

gratki zabkow

taka j twoj to ma apetyt

my dzisiaj spalismy duzo, w nocy spi od 21.30 do 7-8 z 1-2 pobudkami na jedzenie, a wdzien od 9,45 do 11.15 potem 30 min na spacerze a potem popoludniu spalismy od 16.30 do 19.20 :szok:, i o 21.30 zaspal na noc

DSC_5267.jpgmusze sie wam pochwalic zabkami :-)

ja mam spanie ale popoludniu z piotrusiem robimy drzemke a pozniej wieczorem siedze dlugo, tak sie nauczylam w ciazy siedziec do pozna a potem zawsze do 1 karmienia czekalam

Załączniki

• DSC_5267.jpg
    DSC_5267.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 56
Witam z kawusia :-D

pobudeczka ok 6 stej i tak sobie lezymy przed kominkiem i telewizorem.

My u nas wychodzia 2-3 godzin w ciagu dnia i 10-11 godzin z 1-2 pobudkami w nocy:-)

Ewelinka slodziak!!! Slicznie z tymi zabkami!!!
ja nie robie drzemek z malym i nie dalabym rady siedziec do pierwszego karmienia bo o 19stej juz mi oczy sie kleja a jak karmie malego w nocy to od tego bujania sama mi glowa leci!

milej niedzieli dziewczynki

a i mam pytanko - jakimi srodkami myjecie kabiny prysznicowe bo mnie cillit bang tak denerwuje ze mam ochote go przez okno wywalic!!! Wrrrrrrrr

Ewelinka gratuluję ząbków! No i wczorajszego półroczku :)

Odnośnie spania to u mnie trudno to powiedzieć bo nie wiem jak policzyć pobudki w nocy, różnie to jest a w dzień śpi ze 3 razy i też czasami śpi 20 minut a czasami potrafi nawet 1,5 godziny! Ja spać chodzę zazwyczaj między 21 a 22 a czasami później. Mały zazwyczaj między 22 a 23 się budzi pierwszy raz i czasami też "czekam".

reklama
Ewelinka
Śliczny malutki!
Umówiliśmy się na bilans po 6 miesiącu na jutro, a co tam, dowiem się przynajmniej ile waży.
Piękna pogoda, wiosna idzie!
Miłej niedzieli dziewczyny!!!

Do góry