reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Cleo, strasznie mi przykro... A plamienia mialas wczoraj, czy wczesniej tez? Mam nadzieje, ze bardzo szybko uda sie zajsc w kolejna ciaze, ktora zakonczy sie szczesliwie.

reklama
Cleo trzymaj się dziewczyno! wiem co to znaczy, bo też jestem po 1 poronieniu ( w lipcu), daj sobie czas, uporaj się z tym i do boju.. kolejna ciąża będzie piękna, nudna i zdrowiutka!! tego Ci życzę :) i trzymam kciuki

kasiasza kłucia w tym tc to najnormalniejsza rzecz, macica się rozciąga i wiadomo będą kłucia. Ja miałam owu z lewego jajnika i kilka razy mnie niesamowicie bolał.. więc się tym nie przejmuj, bo jak już mówiłam wszystko tam teraz Ci się rozciąga :)

Witam mamuśki,jak tam święta?Jak rodzinki zareagowały na wiadomość?U nas jest radość chociaż niektórzy byli zdziwieni mocno :-pPowiem Wam że już nie mogę się doczekać wizyty u lekarza co by dowiedzieć się czy wszystko jest ok ale pójdę 9 stycznia to już coś będzie widać bo to będzie 7 tydzień.Trochę się martwię bo jakoś objawów brak :-(A u Was jak dziewczyny z objawami??
Cleo przytulam mocno i trzymam kciuki za ponowne zafasolkowanie
Maggie87 witamy!

Maggie87 witamy serdecznie!
U mnie święta nie za bardzo, niemiła, sztywna atmosfera u teściów, jakieś pretensje. Jedyną osobą,która nie cieszy się z mojej ciąży to teściowa, jestem dla niej konkurencją:eek:bo tylko ona ma prawo skupiać na sobie uwagę, a ja tu z mdłosciami i zyganiem wyskakuję:angry:

samaola głowa do góry szkoda nerwów i zdrowia na takich ludzi,teraz ty jesteś najważniejsza i maluszek i nikt inny a już napewno nie teściowa :tak: wysyłam pozytywne fluidy:-) A tak swoją drogą to się zastanawiam skąd tyle złości i zawiści w ludziach a już tym bardziej w rodzinie .

Święta święta i po świętach :) ja niestety nie spędziłem ich z rodzina :/ mieliśmy za to transmisje skypa na żywo z kolacji :) teściowa płakała, moja mama niedowierzala :) reszta rodziny w lekkim szoku ale wszyscy bardzo się cieszyli hehe 7tc się zaczął... Teraz tylko oby do 8/01 na kolejna wizytę u gine...strasznie się nie mogę doczekać...wszyscy mówią ze szybko mija czas ciąży, a mi te 3 tyg (odkad wiem) ciagnal się w nieskończoność. Dobrze ze pracuje, trochę to pomaga w zabiciu czasu heh
Robicie sobie zdjęcia brzucha? Hehe ja już zaczęłam :)))))

Też mi się czas wlecze. Miesiąc czasu od poczęcia a dla mnie to jak co najmniej trzy...
Zdjęć brzucha jeszcze nie robiłam, ale muszę zacząć, już wyczuwam górkę w podbrzuszu, tu czas leci szybko, nie ma na co czekać, to nie pierwsza ciąża, trzeba zdjęcia roić.

:))...święta, święta...powoli dobiegają koca...
Dzisiajszy dzień spędze u teściów.
Co do ciąży...spokój. Jedynie bolą mnie piersi-okropnie!!!i spączki...tyle z objawów.
Nie ma plamień,czasami coś zaboli mnie w brzuchu.
Czasami zapominam , że jestem w ciąży...
Mam nadzieje, że serduszko już bije....i że wszystko jest oki...:tak:
Na szczęście wczoraj poczułam ulgę z problemamy brzuchowymi!!!:-)

Cleo bardzo mi przykro, trzymaj się kochana :*

Maggie witaj :-)

franekkimono nie martw się brakiem objawów, ciesz się że dobrze się czujesz. Ja mam za 5 dni pierwszą wizytę, wcześniej się nie dało i też się trochę denerwuję :-)

samaola nie przejmuj się i nie denerwuj, bo maluszek najważniejszy. Moi teściowie też tak średnio to przyjęli, teściowa się cieszyła, za to teść w ogóle. Mąż mówi, że on nie umie po prostu okazywać uczuć. W ogóle teść jest ciągle zły, że synowie nie poświęcają mu czasu, a to są przecież dorośli ludzie i mają już swoje życie. Ja z teściem mam ogólnie słaby kontakt, za to z teściową bardzo się lubimy.

IzaVarsovie mnie się czas strasznie wlecze... Zawsze uciekał mi bardzo szybko, a odkąd wiem o ciąży to jak na złość :-) Zdjęcia brzuszka to świetny pomysł, chociaż w sumie mój już teraz wygląda jak na 4-5 miesiąc, miałam nad nim popracować po świętach, ale udało się zafasolkować :-)

reklama
Ja dziś zrobiłam pierwsze zdjęcia, wstawię wieczorkiem. Co z tego, że jeszcze nic nie widać, fajnie jest później porównywać, jak to wszystko rośnie:-D

Do góry