reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

reklama
Jagoda ja miałam robione badania na toxo miałam 426 igg a igm miałam ujemne to znaczy ze kiedyś chorowałam a teraz jestem bezpieczna i wszystko jest dobrze , tylko nie wiem ile miałam igm bo lekarz zlecil mi 2 badania 1 igg a potem igm i tylko zadzwonil i powiedział mi że wynik jest ujemny.

katherinne, strasznie mi przykro... trzymaj się kochana, mam nadzieję że wkrótce znowu zajrzysz na to forum.... gdzieś przeczytałam, że w takiej sytuacji twój aniołek będzie czekał na inne ciałko, bo to jeszcze nie było to. Całym sercem Ci współczuję kochana, trzymaj się słonko....

Też mi bardzo przykro :-( trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, którym się nie udało i wierzę, że i tak niedługo zostaniecie mamami! Więcej nie napiszę bo nie mam pojęcia co się czuje w takiej sytuacji.. mogę się tylko domyślać. Całus.

reklama
Katherine główka do góry, musisz być silna.. Aniołek będzie się Tobą opiekował. Daj sobie teraz chwilę na pogodzenie z tym wszystkim i za niedługo czekamy na wieści o ciąży :* wiem jak to ciężko się mówi, bo sama przez to przechodziłam, ale odważyłam się ponownie zaryzykować.. też dasz radę!

Do góry