reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Hej :-)

No pewnie. Każda robi jak uważa co do alko. Ja pewnie latem sobie nie raz wypije bezalkoholowe :)

co do lata to w tym roku morze odpada. Ale jakiś pobyt nad jeziorem na kilka dni jak najbardziej :) ale w stroju paradowac nie będę napewno. Brzuszek koniecznie zakryty.

reklama
Agata_K fajne te kostiumy, można gdzieś takie w Polsce dostać? fajne pod tym względem, że zakrywają brzuch, a jednocześnie nie są takie obcisłe, z tego co wyglądają.
Ja też się jakiś czas temu zastanawiałam jak to będzie w lato, czy zdobędę się na dwuczęściowy, ale to się chyba dopiero okaże jak już przyjdzie co do czego :) ja z modelki to mam jedynie wzrost, ale się nie martwię :) jakoś to będzie!

Dorkazz, na Allegro widziałam (wpisałam w wyszukiwarce 'tankini ciążowe') - można kupić za śmieszne pieniądze.

Ja jeśli się w lecie skuszę, to tylko na to piwo 0% (Bavaria):

Piwo bezalkoholowe dolnej fermentacji ze słodu pszenicznego. Popularne piwo bezalkoholowe 0,0% wyprodukowane oryginalną metodą opracowaną przez browar Bavaria. Tradycyjnie w piwach bezalkoholowych alkohol jest odfiltrowany i usuwany na końcu procesu produkcyjnego. Bavaria zmieniła proces warzenia tak, aby alkohol w tym piwie w ogóle się nie pojawił. Taka operacja umożliwia uzyskanie unikalnego, pełnego smaku. Bavaria Malt ma smak słodowy.

Kraj pochodzenia: Holandia

Zawartość alkoholu: 0,0%

Zawartość ekstraktu: 6,3%

Degustacja: schłodzone do temperatury 4-6°C

Tymi rozważaniami o piwie przypomniałyście mi, że tata jak byłam mała robił podpiwek. Z kawy zbożowej to to było i cudowne na upały, bo super gasiło pragnienie. Trchę chyba podobne do kwasu chlebowego. Muszę tatę zapytać o przepis albo poprosić, żeby mi zrobił :-)

Cześć Laseczki!!!!!
Wy już latem żyjecie a ja nie mogę się doczekać 18 lutego :-) Wybieramy się z mężem do Zakopanego na tydzień, miał być wypad na narty a będzie spacerowanie ewentualnie basenowanie w hotelu. Latem też chętnie skoczyłabym nad morze, więc może się spotkamy :-)

Madziula super pomysł. Zróbmy taki forumowy zlot bab z brzuchami :-D Trochę nas tu jest, super by to na plaży wyglądało :-D Tylko ryzyko jest, że reszta plażowiczów wezwałaby Greenpeas coby ratował życie tym wielorybom i wrzucił je do wody :-D

Mnie się te kostiumy bardzo podobają choć na razie nie myślę jeszcze o brzuchu ;-) Chciałabym mieć I trym za sobą a na razie czekam żeby wszystko było szczęśliwie :) i choć większość czasu leżę to czas mi nawet szybko leci, chyba dzięki książkom i Wam! :)

Dziś znów jakoś mnie muli, apetytu wciąż brak a na wadze kolejne 0,5kg w dół.

Weronika.M fajnie, że u Ciebie dobrze. Lubimy dobre wieści :tak:

Dziewczyny szczerze Wam powiem ze nie ogarniam z iloscia postow juz;) W domu troche roboty mam;) Strasznie sie dzisiaj przestraszylam bo bylam na spacerze z psem i sie wywaliłam, ale to tak z przytupem. Później pierwsze ci to do łóżka się położyłam i nieśmiałam nawet drgnąć. Myślicie, że mogło się coś stać??? Tak sobie myśle, że chyba przy kaszalu są więsze wstrzaąsy dla brzucha... Pozdrawiam Was serdecznie;]

reklama
tylko weź i zgadnij człowieku jaki się będzie miało rozmiar za te x miesięcy, jak już ta zima sobie pójdzie daleko i przyjdzie lato. to dopiero zagadka.

cwietka, ​dobre dobre :p

Do góry