Cześć Lasencje
Wróciłam w poniedziałek wieczorem a wczoraj mąż wykorzystał to, ze dobrze się czuję i przegonił mnie po sklepach w celu dalszego urządzania mieszkania. Wybierałam lampy, prysznice, tapety, farby, fugi itd itp. Jak wróciłam to poległam, spałam łącznie 12h i spałabym dłużej gdyby nie pan kurier, który dobijał się do drzwi a była godzina 11.
Domi też czuję te wiosnę w powietrzu

Słońce niby nie świeci, ale jakoś tak przyjemnie jest
Cwietka musiało mnie tu naprawdę dobry parę dni nie być i naprawdę musiałam nadrabiać bardzo wyrywkowo, bo nie załapałam informacji o Twoim przeziębieniu. Kuruj się koniecznie Bidulo. Co chwila u każdej coś....jak nie rzygi to przeziębienie....ach....jak nie urok to sraczka.
Ktr trzymaj się, oby wszystko dobrze się skończyło

Zaciskam kciukasy i wierzę, że będzie dobrze. Na szczęście dzidzuś zdrowy
Maghdalena no włąśnie. Ja mam ten sam problem z herbatą. Nie piję raczej innej jak czarnej. Kawy pić nie mogę od lat ze względów zdrowotnych. Wczoraj kupiłam herbatę mandarynkową Dilmah, ale to i tak czarna z aromatem. Dużo się naczytałam o czarnej herbacie, że nie wolno itd itp, ale nic nie zrobię. Piję herbaty bardzo słabe, ok 2 dziennie. Czasem potrafię wypić do śniadania sok rozcieńczony z ciepłą wodą. Ale w ogólnym rozrachunku i tak przeważa czarna herbata w moim jadłospisie. No i czasem mam fazę na bawarkę.
Domi na śródmieściu nie pada...wręcz słońce wyszło
Dziewczyny, pisałam Wam, że dostałam ochrzan od mamy i siostry, że chodzę w za ciasnych rzeczach

Właśnie jak pojechałam do domu to pierwszy dzień na maksa mnie ciuchy zaczęły cisnąć i już wiem, że w piątek po wizycie muszę się wybrać na zakupy. Na szczęście dostałam od siostry parę ciążowych ciuchów więc jakoś przebiegam do piątku, ale z dnia na dzień mnie po prostu wywaliło tak, że nie wchodzę w żadne normalne ciuchy. Przekonałam się najbardziej po pasku do spodni, że do 'normalnego' zapięcia brakuje mi paru centymetrów
Przez ostatnie dni opycham się ananasem. Mój pan warzywniak spod domu zamawia specjalnie dla mnie, bo mówi, że ludzie teraz nie kupują

Tylko ja i jakiś pan lekarz
Idę gotować obiad dla męża. Dziś schab pieczony z gruszką i żurawiną

Aaaa....mogę już jeść mięso

Jest mi jeszcze niedobrze cały czas, ale jem prawie wszystko, sprzątam, gotuję...jestem na drodze do sukcesu
Powiem Wam, że zawsze słyszałam, ze dziewczyny mają mdłości w ciąży, ale nigdy nie sądziłam, że to może tak przeorać człowieka przez prawie 2 miesiące

No a jak mnie naszło to się dowiedziałam, że niektóre tak właśnie przechodzą, ba nawet te 2 miesiące w szpitalu leżą. Ach...będę miała co wspominać

Waga już raczej wprzód więc to też kolejny sukces