reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Dzien dobry!
Pierwsza! ;-)

Ja nie lykam witaminek na razie...kupię tylko magnez, bo może mi tez energii brak prze jego niedobór...ciągle mnie śpiączka męczy... po godzinie21 jestem nieprzytomna normalnie...fakt, że wstaje rano i w dzien nie śpię...ale kiedys to chociaz jakiś filmik jeszcze dalo radę obejrzec, a teraz tylko do wyra wejde i juz mnie nie ma...;)

Trzymam również kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

reklama
Bry :) ja dzisiaj nie śpię od 6, ale jestem WYSPANA! Hurrra :)
Miłego dnia życzę, no i czekam na Ktr i wieści po wczorajszej wizycie... Kciuki zaciskam!

Wczoraj miała wizyte. Słuchaliśmy bicie serca maleństwa no i usłyszeliśmy że na 90% bedzie dziewczynka ale okaże się na 100 na kolejnej wizycie pod warunkiem że maleństwo zechce współpracować

Dzięki za kciuki - info na wątku wizytowym :)

Widzę, że to co mówiła teściowa o tym ile chłopaki jedzą się potwierdza... no cóż, może ja zacznę już pierogi lepić, zamrożę i na czas dorastania im starczy ;P tylko musze jakąś zamrażarkę druga kupić :)

aha - jeszcze info do tych, którym twardnieje brzuch - lekarz przypomniał mi, że w pierwszej ciąży też miałam taki problem i kazał odstawić wszelkie mazidła (na kilka dni) i zobaczyć, czy problem będzie się powtarzał. Mówił, że czasem na jakiś składnik skóra źle reaguje i są takie twardnienia brzucha.

jola3455 moje gratulacje :-)
loleczka ja to samo, witamin nie biorę tylko magnez jak mi się przypomni. jeśli chodzi o herbate to nie pije bo nie lubie, kawka to jedna albo dwie z płaskiej łyżeczki z mlekiem, coli tez całkowicie nie odmawiam. jak mam ochote to pije.
u mnie problem ze spaniem tzn. kłade się zaraz po córce po 21 a potem budze sie o 12 albo o 1 i mam wyjęte z życiorysu 3/4 h:wściekła/y: już nie wiem co robić i tak jest od miesiąca......a potem maż mi mówi że ja to nic nie robie tylko śpie:crazy:

Dobry:)

ja łykam magnez forte i pharmaton m. Nie wiem, co za kretyn wymyślił, żeby tabletki dla ciężarnych robić o smaku czekoladowym (który nota bene nawet koło czekolady nie leżał!) - są ohydne:baffled:

Ja też wstaję wcześnie, choć codziennie, jak mogę pospać to sobie obiecuję, że nie wyjdę z łóżka do 11:rofl2:

W Krakowie dziś zapowiada się piękna pogoda! Planuję spacer i wizytę u fryzjera, jak wrócę od ginekologa.
Przesyłam Wam trochę słońca

słonko.jpg

Witam i ja z rana:-):-)
Już krew upuszczona, aciśnienie podniesione.... Wyobraźcie sobie że się starłam z babą w przychodni..:crazy: Dzisiaj jakiś tłok był i dużo osób na pobranie , dziadków.... Więc przyszłam i grzecznie czekam, bo jaloś tak głupio przed dziadkami o laskach się pchać:baffled: mimo żem uprzywilejowana.. Siedzę grzecznie, osób ze trzydzieści, przyszła moja kolej a tu do drzwi się ustawia bez kolejki, na moje oko majówka 2013.:szok: a ja czekam dalej, wychodzi pielęgniarka, a ta w drzwi, no to ja, waleczna baba a że głodna, to zła! Lecę dodrzwi i mówię że ja też w ciąży i czekam już 30 minut, a ona, że "nie zauważyła", . :crazy:Ja rozumiem że nie mam brzucha jak belzebub , ale bez przesady bluzka obcisła... tylko odpowoedziałam, że nie, nażarłam się fasoli i mnie wzdęło żeby się przed ciężarnymi wpychać, .. i przykro mi, a ona że to jek przykro... No tylko trzasnąć... Dobra pomarudziłam, a teraz kawka i na zakupki dzisiaj jadę... Pewnie coś brzusiowi wzdęciowemu kupię:rofl2: Miłego dnia babeczki...:happy2:

no to ja się do trzymania kciuków przyłączam za dzisiejsze wizyty &&&&
i sama też proszę, na 11 idę do położnej na cytologię i wymazy na jakieś bakterie, zapytam jej przy okazji o tą moją szyjkę, bo az się boję co po tym twardnieniu.. jest inna niż była, ale ja się nie znam jaka być powinna więc nie wiem czy dobra czy nie.. więc dziewczyny za mnie też mocne kciuki plisssssssssssssssssss

Agata, spokojnej wizyty, i miłej wizyty u fryzjera.. muszę i ja się wybrać... A to słońce to całe dzisiaj w Kraku chyba, bow Wawie ciemno jak w d....:-)

Izka, &&&&&, trzymam. Napewno jest wszystko ok.:-)

reklama
Dzień dobry:-)
ale szaro buro za oknem, chyba znowu muszę wspomóc się magnezem = gorzką czekoladą:-p:-D Franek polecam taki magnez, bardzo smaczny.

Dzieci mi się popsuły:-( dzisiaj znowu pobudka o 6.20. ( ńormalnie wstajjuż 8) Na szczęście witali obaj, mogłam jeszcze posać bo zajęli się sobą.

Shyangel też tak miałam ze spaniem, ale od kilku dni odpukać przesypiam całe noce.

Agata dzięki za słońce. I raz jeszcze powodzenia:-)

Tośka, ja tak chyba zacznę robić.. bo ten mój starszy to normalnie dno w tyłku zgubił, alodówkę to chyba na łańcuch zamknę:-)

:-D:-D

U mnie jeszcze tak źle nie jest, raz jedzą raz jęczą. Ale wiem, że nadejdzie ten moment:-D

Ok lecę na basen. Miłego dnia miłe panie.

Do góry