AleksandraMaria
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Niby dopiero 10.00 a ja już zdążyłam zrobić awanturę mężowi (bo za głośno chodził rano
), zjeść śniadanko i nawet być na krótkim spacerku. Zaraz idę do sąsiadów, albo dzwonię na policję, bo nie wytrzymam kolejnego dnia ze szczekającym i wyjącym psem, biedny pewnie sam zamknięty w domu. Współczuję ludziom,którzy mieszkają obok tego mieszkania.
zaczarowana79 ja mam dosyć dużą awersję do kobiet w ciąży, które uważają się za święte krowy. Jeżeli sytuacja nie jest pilna to przecież można poczekać. Tutaj nie ma z tym problemu, bo żeby wejść do laboratorium trzeba mieć swój numerek i nie ma kategorii uprzywilejowanej;-)
Dziewczyny nie stresujcie się wizytami, dzieciaczki tego nie lubią. Będzie dobrze!
Agata_K tabletki o smaku sztucznej czekolady, hmmm współczuję.
Miłego dnia!
Niby dopiero 10.00 a ja już zdążyłam zrobić awanturę mężowi (bo za głośno chodził rano

zaczarowana79 ja mam dosyć dużą awersję do kobiet w ciąży, które uważają się za święte krowy. Jeżeli sytuacja nie jest pilna to przecież można poczekać. Tutaj nie ma z tym problemu, bo żeby wejść do laboratorium trzeba mieć swój numerek i nie ma kategorii uprzywilejowanej;-)
Dziewczyny nie stresujcie się wizytami, dzieciaczki tego nie lubią. Będzie dobrze!
Agata_K tabletki o smaku sztucznej czekolady, hmmm współczuję.
Miłego dnia!
Ostatnia edycja: