reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Maciejka - ale o te spodnie pytasz? Ja za moje płaciłam chyba 70 zł, w Reserved widziałam ostatnio spodnie z gumką za 50 ;) W porównaniu z cenami za ciążowe - 150-200 zł to myślę, że jest ok :)

Margo kciukasy za wizytę!!! &&&&

Domi taaa można najpierw próbować bez znieczulenia, ale jak już jest za późno to nie chcą go podawać, więc ja chyba wolę nie ryzykować i poproszę już na progu o znieczulenie :p Oby tylko każda z nas miała szybki i jaknajmniej bolesny poród :D

Madziasek co do lewatywy lub tabletek, chyba wolałabym mieć czyste jelitka, żeby przy parciu nic nie wyskoczyło ani na położne ani na dzidzi haha :p

Fibi ja się zawsze bałam sn i myślałam, że od razu poproszę o cc, ale później moje myślenie się zmieniło i modle się, żeby tylko nie miec przeciwskazania od okulisty do porodu naturalnego :) ale w zyciu nie ośmieliłabym się potępić kogoś za to, że chce CC :)

ja jeszcze w niektóre jeansy się mieszczę, bo mój brzuchol raz większy raz mniejszy :-p prawie połówka a jak mam bluze to nawet ciązy nie widac haha

w ogóle to jestem padnięta, ale przynajmniej zadowolona, bo w końcu zamówiliśmy nowe meble do sypialni Chrysteee a tyle było wybierania, zastanawiania ale w końcu poszło. Mają być do 4 tyg, bo łóżko wzięliśmy większe i jest na zamówienie :) to tak prawie przed świętami powinno się udać zmontować :-)

Eh dobra, napiszę to - ja będę miała cesarke:dry: Piszę to tak nieśmiało bo jak ostatnio się ujawniłam to była mała burza na forum :dry:

Ja szanuję i tak naprawdę nic mi do tego, robisz jak uważasz :) ja wolę naturalnie, bo szybciej się do siebie dochodzi niż po cc, ale każdy ma swoje powody, pomysły i potrzeby :)

Co do spodni, to ja też w h&m kupilam, za ok. 70 zł

Izka, fajnie Ci z tymi meblami, mnie czeka cały remontowy (z burzeniem ścian) sajgon, nie wiem jak sobie z tym poradzę psychicznie w kwietniu/maju... :szok::szok::szok:

Kobietki czy któraś z Was używa specjalnego kremu na rozstępy dla kobiet w ciąży?? Jeśli tak to jakie są dobre i warte zakupu?? Ja profilaktycznie od 10tyg używam kremu Mustela i dzisiaj z rana mąż zauważył na moich piersiach ogromne sine rozstępy :( Dodam, że piersi urosły mi z B do D :( Na razie przytyłam niecały kilogram. Nie chcę rozstępów. !!!!!

reklama
Maghdalena - z tym dochodzeniem do siebie to też niestety jest różnie. Zazwyczaj kobiety po sn szybciej śmigają o własnych siłach (co jest w sumie oczywiste). Ale ja na przykład po porodzie sn miałam pewne nieprzyjemne dolegliwości i dopiero po jakichś 2 miesiącach czułam się jak człowiek. Moja siostra po cesarce dużo szybciej się ogarnęła

Madziula
- niestety jak się ma skłonności do rozstępów to i najdroższe kremy nie pomogą :(

Do góry