reklama
Izka87
Fanka BB :)
Margo kciukasy za wizytę!!! &&&&
Domi taaa można najpierw próbować bez znieczulenia, ale jak już jest za późno to nie chcą go podawać, więc ja chyba wolę nie ryzykować i poproszę już na progu o znieczulenie
Oby tylko każda z nas miała szybki i jaknajmniej bolesny poród 
Madziasek co do lewatywy lub tabletek, chyba wolałabym mieć czyste jelitka, żeby przy parciu nic nie wyskoczyło ani na położne ani na dzidzi haha
Fibi ja się zawsze bałam sn i myślałam, że od razu poproszę o cc, ale później moje myślenie się zmieniło i modle się, żeby tylko nie miec przeciwskazania od okulisty do porodu naturalnego
ale w zyciu nie ośmieliłabym się potępić kogoś za to, że chce CC 
ja jeszcze w niektóre jeansy się mieszczę, bo mój brzuchol raz większy raz mniejszy
prawie połówka a jak mam bluze to nawet ciązy nie widac haha
w ogóle to jestem padnięta, ale przynajmniej zadowolona, bo w końcu zamówiliśmy nowe meble do sypialni Chrysteee a tyle było wybierania, zastanawiania ale w końcu poszło. Mają być do 4 tyg, bo łóżko wzięliśmy większe i jest na zamówienie
to tak prawie przed świętami powinno się udać zmontować :-)
Domi taaa można najpierw próbować bez znieczulenia, ale jak już jest za późno to nie chcą go podawać, więc ja chyba wolę nie ryzykować i poproszę już na progu o znieczulenie
Madziasek co do lewatywy lub tabletek, chyba wolałabym mieć czyste jelitka, żeby przy parciu nic nie wyskoczyło ani na położne ani na dzidzi haha
Fibi ja się zawsze bałam sn i myślałam, że od razu poproszę o cc, ale później moje myślenie się zmieniło i modle się, żeby tylko nie miec przeciwskazania od okulisty do porodu naturalnego
ja jeszcze w niektóre jeansy się mieszczę, bo mój brzuchol raz większy raz mniejszy

w ogóle to jestem padnięta, ale przynajmniej zadowolona, bo w końcu zamówiliśmy nowe meble do sypialni Chrysteee a tyle było wybierania, zastanawiania ale w końcu poszło. Mają być do 4 tyg, bo łóżko wzięliśmy większe i jest na zamówienie
Maghdalena
Fanka BB :)
Eh dobra, napiszę to - ja będę miała cesarkePiszę to tak nieśmiało bo jak ostatnio się ujawniłam to była mała burza na forum
![]()
Ja szanuję i tak naprawdę nic mi do tego, robisz jak uważasz
Co do spodni, to ja też w h&m kupilam, za ok. 70 zł
Izka, fajnie Ci z tymi meblami, mnie czeka cały remontowy (z burzeniem ścian) sajgon, nie wiem jak sobie z tym poradzę psychicznie w kwietniu/maju...

Madziula 27
Moderatorka
Kobietki czy któraś z Was używa specjalnego kremu na rozstępy dla kobiet w ciąży?? Jeśli tak to jakie są dobre i warte zakupu?? Ja profilaktycznie od 10tyg używam kremu Mustela i dzisiaj z rana mąż zauważył na moich piersiach ogromne sine rozstępy
Dodam, że piersi urosły mi z B do D
Na razie przytyłam niecały kilogram. Nie chcę rozstępów. !!!!!
reklama
Maghdalena - z tym dochodzeniem do siebie to też niestety jest różnie. Zazwyczaj kobiety po sn szybciej śmigają o własnych siłach (co jest w sumie oczywiste). Ale ja na przykład po porodzie sn miałam pewne nieprzyjemne dolegliwości i dopiero po jakichś 2 miesiącach czułam się jak człowiek. Moja siostra po cesarce dużo szybciej się ogarnęła
Madziula - niestety jak się ma skłonności do rozstępów to i najdroższe kremy nie pomogą
Madziula - niestety jak się ma skłonności do rozstępów to i najdroższe kremy nie pomogą