reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Dzień dobry,ja już od 6.30 na nogach :baffled: córcie cos kaszel znów w nocy złapał,ehh tydzien chodziła do przedszkola,zoabczymy czy coś się rozwinie czy flegamina i wit.c sobie poradzą...My dziś znów same zostałyśmy,zaraz biore się za sprzątanie a później na zakupki jedziemy i do mamy na kawę.
Maghdalena u nas też było piękne słońce ,ale już zniknęło pod warstwą siwych chmur :dry:
IzaV no niektóre te koszulki to ostre hehe,chyba bym się nie odważyła dziecku założyć,chociaż ta z "50 twarzy Greya" by do nas pasowała bo akurat czytałam :-D,ale to raczej nie był impuls do działania w sprawie dzidzi :-p no może tylko ubarwiacz :-D
Kurcze mam ochotę maleństwu coś kupić ale sama nie wiem co,jak bym znała płeć to łatwiej by było

reklama
itam się i ja
biggrin.gif

ale ładne słoneczko dzisiaj, w końcu!!!!
ja od 7 na nogach, synek niestety nie dał mi dłużej pospać. M w pracy, ja ogarnęłam mieszkanie, aż mnie brzuch i plecy rozbolały od tego zginania się przy odkurzaczu
dry.gif

jak M wróci, idę w miasto z koleżankami
wink2.gif
umówiłyśmy się na kawencje

miłego dzionka
biggrin.gif

Hej :-)

U nas też piękne słońce ale bardzo zimno brr

Jestem jeszcze przed śniadaniem bo moi chłopcy poszli do piekarni po świeże pieczywo i drożdżówki dla mnie ofcourse :-D mały się dotleni przynajmniej.

Potem biorę się za sprzątanie i gotowanie.

A dzidzia pomału się budzi w brzuszku bo czuje delikatne ruchy. Jakby po porodzie do 9spala tak jak teraz w brzuchu to by było pięknie !

Maghdalena daj trochę słońcaaaaaa, u mnie szaro, buro i ponuro :-p
laski pisałyście, że bierzecie zamiast femibionu natal 2 coś innego, bo ten dużo droższy, wczoraj aż byłamw szoku jak zapytałam w aptece niedaleko mnie 70 zł!!!! ja teraz większość leków kupuje w aptekach sieci Hygieia, nie wiem czy oprócz Krakowa gdzieś mają, popatrzcie sobie, ale leki mają duuuuużo tańsze!! Femibiona natal 2 u nich kosztuje 45 zł!! więc jest ogromna różnica :-) duphaston, króry biorę na podtrzymanie cena ok 26 zł, a wszędzie w aptekach ok 40 zł..

Ewcik ja również chętnie przeczytam.

Izka87 gratulacje z zakupu mebelków.

Madziula27 ja używam balsamu i oliwki Palmers.

Dziewczyny a może na allegro kupicie spodnie.

Margo25 gratulacje z okazji wizyty, też mam książkę „W oczekiwaniu na dziecko”. Bardzo fajnie napisana.

Jagoda gratulacje.

Witam się ze słonecznej wioski :-) i życzę miłego dnia

Witam wszystkie mamusie :-)

u mnie słońce próbuje przebijać się przez chmury, jednak na razie przegrywa..:-(

Również polecam wam książkę "W oczekiwaniu na dziecko"

Izka87, tak jak pisałam wcześniej, kupiłam Femibion Classic bo ta 2 naprawdę droga .. trochę przesadzają z tymi cenami..

Ja jeszcze w łóżku.. od 4 rana nie śpię z powodu kataru.. teraz jeszcze ból gardła.. oby mnie nie rozłożyło :-(
Dziewczyny, czy któraś z Was próbowała na przeziębienia syropu *spam* ? czytałam wiele pozytywnych opinii, kiedyś ginka też mi go polecała także wysłałam męża do apteki.. zobaczymy..
Miłego dnia :happy2:

basiu *spam* jest ok, ja też kupuję przy przeziębieniu herbatkę Gripovita, ona jest z samych naturalnych składników, typu bez czy maliny

dziewczynki, dajcie linka do tych balsamów z Palmers;-)

Czesc Dziewczyny!

u mnie sloneczko na przemian z chmurkami, zimni i wietrznie, nawet tem rano ujemna byla
Franekkimono proponuje w bialym albo bezowym kolorze, jest sporo fajnych ciuszkow w takich neutralnych wlasnie kolorach, ja to nawet na czerwony bym sie zdecydowala :-D

Izka ja biore femibion natal classic i do tego dodatkowo tran, taniej wychodzi :-D ale juz o tym gdzies na forum wspominalam

Maciejkaa dlaczego nie bierzesz zadnych witaminek??

Marzycielka haha Poznan sloneczna wioska! Dobre buhahaha

reklama
ja też sie witam! dzisiaj mam przełom bo pierwszy raz odkąd jestem w ciąży piję kawę! :) taką 70% zbożowej i z jednej łyzeczki jednak jeszcze do wczoraj nie mogłam nawet czuć jej zapachu a teraz jakoś mnie naszło :p

U nas też słoneczko i jakos człowiekowi zaraz chce się zyć, wybieramy sie dzisiaj z mężem na basen, bo lekarz mi to baaaaardzo doradzał!
a co do syropu, jak miałam zaczątki grypy całkiem niedawno moja lekarka przepisała mi lipomal dla dzieci! troche sie w duchu z tego śmiałąm ale wiecie co? po dwóch dniach jak ręką odjął!

A jesli chodzi o witaminy to mój lekarz doradził mi witaminer prenatal tabletka +kapsułka, kosztuje 30zł a w skłądzie ma to wszystko co, co inne!

Do góry