reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

ile wy macie energii w tej ciąży! zazdroszczę, ja sie do wszystkiego zmuszam! juz mnie samą to denerwuje ale normalnie zadyszke łapię nawet jak za szybko mówię! podobno dlatego ze przepona sie podnosi :)

reklama
Maciejkaa- 30 tabletek+ 30 kapsułek z DHA, zażywa się po 1 dziennie. Wychodzi w sumie najatrakcyjniej cenowo z wszystkich witamin o jakich wiem, a skład ma ok.

damagi przyjdzie czas że i ty będziesz mieć tyle energii,u mnie różnie jest,najgorzej jak mnie głowa boli to już niczego mi się nie chce,ale tak normalnie to nie lubię siedzieć na dupsku bo mnie coś trafia,a tym bardziej jak moja córcia ostatnimi czasy wstaje o 7 to dzień wcześnie zaczynam i wcześniej zaczynam działać,poza tym ja należę do tych co im dłużej śpią tym bardziej są zmęczeni.A dziś dużo energii daje mi słoneczko :biggrin2:

franekkimono- trzymam za słowo!
Pisze swoja prace mgr i moze też dlatego jestem taka znużona wszystkim, ale od niedawna ściagnęłam sobie piosenki z płyty "muzyka bobasa" i umilamy sobie z maleństwem to pisanie.
Chyba mu sie bardzo podoba bo zawsze sie rusza jak włączam muzykę!
A wy słuchacie czegoś?

damagi mój termin to 31.07, ale pewnie się zmieni jeszcze:) a pracę magisterską też niedługo będę pisała. narazie mam temat "Rozwój motoryczny dziecka od poczęcia do 6miesiąca(pamiętnik młodej matki)" :-)

kasiarj znajoma robiła sobie sesję u tej pani
Sylwia Szuder Fotografia / Dzieci Slubna Portretowa Rodzinna / Wedding Photography
Jak znajdę stronę innej koleżanki, która robi zdjęcia to też wkleję.

Fibi polecam Powiśle i na spacer i na jedzenie. Np na mariensztacie jest dobra restauracja chińska. Prowadzona przez bardzo miłego Chińczyka. Na ul. Browarnej Boscaiola - bardzo dobre włoskie jedzenie, u. Radna Dziurka od klucza - też pyszna włoska knajpa. Jest jeszcze ostatnio bardzo modny SAM, gdzie można spotkać nasze gwiazdki z pierwszych stron gazet:) a naleśniki można zjeść w Rue de Paris, zdrowe bo z mąki razowej;-) ale zależy która pani je robi, raz są lepsze raz gorsze. Napisz na co masz ochotę to polecę restaurację;-)

Ciąg dalszy nastąpi ..... :-)

Jagoda- ja mam termin na 30.07 :)moze urodzimy w tym samym dniu! to czasami kwestia minut! :D aaaaale masz fajny temat pracy! jak znalazł :D ja niestety pisze o starszych ludziach, ale lubię geriatrię więc spoko!

Cd:-)

Jagoda fajny temat pracy, gratuluję córeczki, ( bo nie pamiętam czy już gratulowałam:zawstydzona/y:)

margo super, że wizyta ok. Ale Ty musisz lubić swoją pracę, że tak chętnie do niej wracasz,zamiast odpcząć jeszcze trochę po trudnym pierwszym trymestrze;-)

IzkaV ja zawsze mam ze sobą aparat ( moja nokia robi całkiem przyzwoite zdjęcia;-):-D)

Damagi może Twój temat pracy o starych ludziach wpływa na brak energii? Za bardzo się wczuwasz w swoich bohaterów;-) a na pważnie, to prawdopodobnie wina pogody, ja odżyłam wczoraj jak w końcu pojawiło się słońce. Trzymam kciuki, żeby i Tobie wraz z wiosną wróciła energia:-)

Pandora jak wysypka małego i Wasza izolacja?

Więcej nie pamiętam ....:zawstydzona/y:

A było jeszcze o witaminach, mój lekarz w żadnej ciąży nie kazał mi brać witamin, poza kwasem foliowych w 1 trymestrze:dry: ale ja zawsze miałam świetne wyniki, może dlatego nie widział takiej potrzeby, albo nie był sponsorowany przeż żadnego producenta witamin;-)

Miłego dnia wszystkim

Dzisiaj próbujemy kuchnię gruzińską:-)

reklama
Do góry