reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Witam z rana z Okęcia :)
Kopciuszka - ja mam tak samo z brzuchem. W miarę chuda jestem i brzuch w kazdym miejscu taki sam. Nigdzie mnie nie ciągnie, nic nie czuje Czy tak ma być?
Margo - z ruchami mam tak samo - niby jakieś bąbelki czuję ale czy to mój mały mieszkaniec ?
A co do pracy - nie stresuj się tak Kochana. Ja się meeega nakręcałam w zeszłym roku na pracę , bardzo się stresowałam( awans itd) potem na ślub, że mnie błędnik dopadł :/ Nic o własnych siłach nie mogłam robic bo tylko wymioty miałam jak głowę podniosłam i leżenie przez miesiąc na L4. Nastaw się pozytywnie i tyle!!!! Będzie dobrze - musi być!
Madziula - trzymam kciuki za wizytę!

Dziewczyny z Mokotowa i najbliższych okolic skoro Ochota się spotyka to może i my zorganizujemy jakiś zbiorowy spacer kobiet w stanie błogosławionym ?:)

reklama
Dzień dobry!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i za powroty do pracy:) ja jeszcze w piżamie. To mój ostatni taki poranek chyba aż do porodu. Maż zmienił pracę i od jutra już bez wymówki ja odprowadzam i przyprowadzam moje zuchy do/z przedszkola. Dlatego dziś będę się bawić w lenia :D no przynajmniej z godzinkę hehe

Dzień dobry:-)

Margo miłego i spokojnego dnia w pracy:-)

Madziula trzymam kciuki za wizytę

Aeksandra
mam tak samo z koncentracją, wczoraj w biurze zajęło mi 4 godziny wykonanie czynności którą zazwyczaj robiłam w godzinę.

Loleczka, Franek mój młodszy też od jakiegoś czasu wstaje bardzo wcześnie. Ne wiem czy wiosnę czuję. Co to będzie jak przestawimy zegarki:confused:

Kasiarj miłego leniuchowania:-)

Eweli
wakacje?;-) Pytałaś czy sama robię ravioli, tak sama i podobno smakują jak robione przez włoską gospodynię:-D;-)

Ok. Lecę na godzinny spacer po Łazienkach. W końcu załapałam o co chodzi z tymi kijkami:-D polecam takie spacery, szczególnie przy tej pogodzie.

Dzień dobry , ja też witam z kawką:-) :-)
Właśnie wróciłam z comiesięcznej wizyty kontrolnej. Ja nietety na NFZ nie mam widzeń z dzidzią, ale dzisiaj jej słuchałam!! Od tego tygodnia już na każdej wizycie będą słuchać... Niestety Franc Julka uciekała i co ją położna wyłapała to Ona myk.. Kurczę, ja nawet myślę ;-) o tym dziciaczku jako o dziewczynce, adzisiaj mi się śni.ł o że widzę na usg siusiaka:szok:.... Wyniki mam znakomite, aż sięgin dziwiła że są za każdym razem lepsze.. Zwolnienie mam do 3.04 więc będę dojrzewać w domu. ale jak nie teraz to kiedy ja znowu tak wypocznę?:baffled:
kasiarj, to leżakuj dzisiaj i korzystaj:-)Rany jak ja się cieszę że moje same wychodząi przychodzą, czasem nawet nie wiem rano kiedy wyjdą...:-D
franek, teraz nie śpicie bo Leneczka jeszcze mała, a później bo Wam będzie spędzała sen z powiek jako nastolatka;-), jak mój starszy....
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.

margo, , kobieto czemu ty nie na zwolnieniu? Z twoimi przypadłościami i do roboy ? Ale życzę Ci kochana spokojnego dnia w pracy. Trzymaj się

Ostatnia edycja:
toska twój młodszy którego się urodził?Moja 6 kwietnia
zaczarowana no niestety takie uroki rodzicielstwa,ale nie ma co narzekać najważniejsze że mamy zdrowe i szczęśliwe dzieci,wyśpimy się po śmierci :-)

Loleczka, Franek mój młodszy też od jakiegoś czasu wstaje bardzo wcześnie. Ne wiem czy wiosnę czuję. Co to będzie jak przestawimy zegarki:confused:
Ty mnie nawet tak nie strasz:szok: Ja to wciąż mam nadzieję, że jak mój smyk do przedszkola pójdzie od września (mam nadzieję, że się dostanie:cool2:) to go tam tak wymęczą, że nocka będzie lepsza....

Franek, my tez tak myśleliśmy zanim się dzidziol pojawił... teraz juz wiem co mnie czeka to już jestem zestrachana:szok:

Toska, miłego spacerku - zazdraszczam:zawstydzona/y:

A ja własnie odbyłam rozmowę telefoniczną z bardzo niekulturalnym panem, który nie bardzo kumał co dniego mówiłam...a do tego ja musiałam być grzeczna, choc miałam ochotę wygarnąć, że jak mu coś nie pasi to niech do sądu s...dala...!:zawstydzona/y::cool2: Także też z chęcią na spacerek bym się wybrała:cool2:

Dzien Dobry mamusie:-D

Niedawno wstalam i cos mnie lekko gardlo boli heh
W ogole dziewczyny ja wam powiem, ze jeszcze nie odochodz do mnie, ze bede miala corencje,caly czas jestem petana wielka euforia.

Milego:-D

Hej dziewczynki! ja sie dzisiaj witam z pawiem:angry: myślałam że mi przeszło, a tu masz!
jaka piękna jest pogoda, ja nie mam jeszcze dziecka ale o 7 oczy jak ping-pongi i siłą do 8 leżę w łóżku no bo aż głupio nie mieć powodów i wstawać tak szybko haha!
życzę miłego dnia!

Ja również się witam w kolejnym pięknym dniu :-) Margo dlaczego ty nie na zwolnieniu? z takimi dolegliwościami?:-(

reklama
Dzień dobry , ja też witam z kawką:-) :-)
Kurczę, ja nawet myślę ;-) o tym dziciaczku jako o dziewczynce, adzisiaj mi się śni.ł o że widzę na usg siusiaka:szok:....

mi na jakies dwa, trzy dni przed wizyta snil sie porod (odziwo nic nie bolalo) i urodzil sie chlopiec 4,2kg i 68cm:szok:
wiec zaczarowana bedzie dziewczynka, ponoc sny tlumaczy sie odwrotnie

Do góry