reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Mi też się śniło, że urodziłam chłopca. W śnie nie znaliśmy płci i to była niespodzianka:) ale już jutro się chyba dowiem. Nie moge się doczekać. Dobra kończę leniuchowanie i lecę sprawy załatwiać. Do usłyszenia po południu.

reklama
Czesc sierpnioweczki ;-)

Madziula powodzenia na wizycie!
Domagi wspolczuje powracajacych pawi :baffled: trzymam kciuki by sobie odeszly juz na zawsze!
Zaczarowana fajnie, ze wizyta udana :-D
dzisiaj rowniez piekna spacerowa pogoda, nie mozna jej zmarnowac!

milej pracy i milego dnia
;-)

Ostatnia edycja:
dzień dobry
u nas dziś okropny wiatr i mimo że słońce świeci to zimno...

franek- mój też z 6 kwietnia, tyle że rok później:-) i był dla mnie dziś łaskawy i pozwolił poleżeć do 7.30:-D

madziula- udanej wizyty!

zaczarowana- Tobie gratuluję udanej:tak:

cwietka- co na obiad?:-D

Witam słonecznie po spacerze. Jest tak pięknie! Powietrze ma taki fajny zapach... Kocham wiosnę!
trzymam kciuki, Dziewczyny za wizyty Wasze i dzisiejsze i jutrzejsze :)

Pandora, co prawda nie jestem Cwietką, ale ja dzisiaj na obiad robię szybkie ale pyszne danie - polędwiczki wp duszone plus ryż plus coś zielonego :)

Margo, też się dziwię, że nie masz L4 przy takim pawiowaniu...
Damagi, oby pawik dzisiejszy był przypadkiem i niech się nie powtórzy.

Miłego dnia!

PS: gdzie nam sie IzaV podziała?

maghdalena- też się zastanawiałam, ale mi się przypomniało że Iza jakieś większe zlecenie dostała więc pewnie działa:tak: no albo już nas nie lubi:-D . No jakiś gulasz plus ryż plus jarzyny z patelni to bym też zjadła:-D

Maghdalena- ja też mam taką nadzieję, nic przyjemnego, tym bardziej że tak zaskoczył ze nie zdążyłam dobiec :p
Chrobek- mi się śniło, że urodziłam dwóch synów do tego jednego czarnoskórego! jak to zinterpretować ? hehe

Zaczarowana - super, że wizyta się udała :) Ja chodzę do lekarza prywatnie i państwowo hihi A USG będę miała robione bo mam torbiel :( I trzeba sprawdzić co się dzieje :(

Domagi - od jakiegoś czasu mam identycznie jak Ty o 7 rano oczy jak 5zł i koniec spania, czasem aż jestem zła, że nie śpię jak dawniej do 10 :) Ale mnie się wydaje, że to przez wiosnę :))

Maghdalena, pandora83 - a mnie się wydaje, że IzaV albo robi sobie detox od BB albo spędza czas z mężem (pewnie napajają się swoją obecnością) Wczoraj pisała, że leżą w trójkę w łóżku więc pewnie nie miała czasu do nas zajrzeć :)) Maghdalena co za zbieg okoliczności ja również dzisiaj robię polędwicę wieprzową duszoną z warzywkami i do tego pieczone ziemniaczki zupa krupnik :)

Wiecie co ja jeszcze nie znam płci ale czuje, że to będzie dziewczynka :) Jakieś takie przeczucie mam! Może dzisiaj się coś dowiem. Dam Wam znać.

Hej :)

Normalnie u mnie wiosna:-) Wyciągnęłam z szafy skórzaną kurtkę i udałam się do sklepu, żeby kupić kilka drobiazgów i obiad na jutro, bo mam lekarza więc nie będę miała czasu jutro latać. I wiecie co, kupiłam wszystko poza obiadem :-D Przeraża mnie to moje roztargnienie, kilka dni temu usmażyłam kotlety i zapomniałam o panierce, a wczoraj wieczorem zorientowałam się, że chodziłam w dwóch innych skarpetkach :-D

Kasiarj - u mnie na osiedlu tez jest pełno kotów srających do piaskownicy :wściekła/y:

Loleczka
- współczuję pobudki o 4:szok: To ja się wkurzyłam jak mój syn obudził się dziś o 6:30...

Margo
- powodzenia w pracy!:-)

Madziula - trzymam kciuki za wizytę!;-)

reklama
Hejka!
Ale macie sny ciążowe :-D
Ja sobie dzisiaj uświadomiłam, że jeszcze więcej niż połowa przede mną, a ja już sapię wchodząc po schodach. No i skarpetki mi sie jakoś tak mniej wygodnie zakładało dzisiaj :baffled: W sumie, to chętnie bym już urodziła - takie małe by było łatwiej z siebie wypchnąć.

Pandora - a nic ciekawego ;-) - musiałam rasztkę mięsa z potrawki jakoś wykorzystać i zrobiłam sos pomidorowy z dynią, a do tego makaron. Ale na naszym blogu dziś zupa cebulowa BaBy w kuchni: Cebulowa i na nią mi ślinka cieknie, ale nie mam miseczek do zapiekania :baffled:

Margo - zamelduj się po pracy. Jak Ci dzień minął?

Ja dzisiaj na chwilę w końcu wyściubiłam nochala na dwór. Poszłam na spacerek do warzywniaka, bo mi sie jabłucha skończyły. No i szok, że tak ciepło :szok: Ja myślałam, że temperatury jeszcze zimowe, a tu wiosna.

Domagi - współczuję pawika.

Do góry