Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.
.Nie kumam wogóle. A niestety muszę tam chodzić bo mój gin ma z nimi podpisaną umowę
Agata, pięknie gratuluję awansu i podwyżki. Fajna to firma co w niej pracujesz, że tak docenia pracowniczkę i nie dyskryminuje z powodu ciąży! Brawo!
Agata kurczę to ciąża służy ci w pracy,gratuluje!
Akata_K - GRATULACJE awansu i podwyżki!! ( ja ze strachu, że w trakcie ciąży nie będzie o czym rozmawiać wynegocjowała cash w grudniu - super, że u Ciebie problemów nie było!!)
Agata też lubimy skoczyć na gokarty czasem. Ja nawet byłam raz w ciąży, parę dni po tym jak się dowiedziałam i jeszcze nie wiedziałam, że takie wstrząsy nie są wskazane.A jedyną osobą, która we mnie ostro wjechała był mój własny D, aż mi się kask obrócił
.
Kochane RATUJCIE!!! Jestem przerażona bo właśnie poszłam do toalety i na wkładce zobaczyłam strasznie dużo ciemno brązowego śluzu. Myślicie, że to coś groźnego!!! Przecież wczoraj byłam na wizycie i wszystko było ok
Może to wina tej sadystki która mnie tak brutalnie badała. Strasznie się boję(
Lewan - wyrzuć takie głupie gazety jak najszybciej. Teksty, że ciąża to stan wspaniałości, przyjemności, w której kobieta promienieje (taaa! chyba jak jej się cera przetłuszcza) piszą na pewno faceci i to tacy, którzy żon nie mają!
Marzycielka nie wiem jak inne dziewczyny ale ja często przez te hormony mam takie wahania i beczę bez powodu
HejWitam was wszystkie kochane Sierpniowe Mamuski .. Moj termin tez przypada na sierpien
no i to juz 18 tydzien..
Martwie sie troszke bo jak na18tydz moj brzusio jest bardzo mały ,kolezanka juz w tym tyg miala duzy a ja taki prawie nie widoczny ...

od razu zaczął gadać do brzuszka- to było mega miłe
A na koniec wieczoru zaczą w necie oglądać filmiki z usg 4d i powiedział, że fajnie, że na takie idziemy
haha, przekonał sie nareszcie! Teraz oby do 18....
i super ze maz sie przekonal do 4D!!!