reklama
Dobry wieczór 
Cwietka - ja na Twoim miejscu wysłałabym dziecko na wakacje do dziadków
Zenia - dobrze, że to nic poważnego i że Twoja lekarka uratowała Cię od pobytu w szpitalu ;-)
MadziaSek - to więcej już tych newbornów nie kupuj ;-) One są do 5 kilo(chyba?), a dzieciaczki na początku szybko rosną, więc nie ma co robić wielkich zapasów
Cwietka - ja na Twoim miejscu wysłałabym dziecko na wakacje do dziadków

Zenia - dobrze, że to nic poważnego i że Twoja lekarka uratowała Cię od pobytu w szpitalu ;-)
MadziaSek - to więcej już tych newbornów nie kupuj ;-) One są do 5 kilo(chyba?), a dzieciaczki na początku szybko rosną, więc nie ma co robić wielkich zapasów
_Ewcik_
Fanka BB :)
dziewczynki, które będą mamami po raz pierwszy- a`propos pampersów, to nie ma co kupować tych nr 1 więcej, niż 1 paczkę, bo one są od 2-5kg. Pamiętajcie, że zawsze patrzy się na ten zakres dolny wagi, dziecko 5-cio kilowe w życiu nie wejdzie w nr 1
mój synek urodził się 4 kg 60cm i od razu nr 2 były ok.. nie myślcie, że się wymądrzam, chcę tylko pomóc

pandora83
zenia- żebym była pewna że to tylko kolka to bym łykła no-spe i poszła spać, ale że nie wiedziałam pojechałam sprawdzić no i zostałam chociaż nic mi nie było
Przy Antku zużyłam 2 paczki "1" potem już "2" a wcale duży nie był 3200g, tyle że jak zaczął więcej jeść to z "1" wszystko wypływało
Na początek pampersy, potem Huggies( w biedrze były swego czasu w bardzo dobrej cenie), a od "4" przeszliśmy na lidlowe i w sumie wszystkie ok tylko ceny różne:-)

Przy Antku zużyłam 2 paczki "1" potem już "2" a wcale duży nie był 3200g, tyle że jak zaczął więcej jeść to z "1" wszystko wypływało

Izka87
mój synek urodził się 4 kg 60cm i od razu nr 2 były ok.. nie myślcie, że się wymądrzam, chcę tylko pomóc
gdzie on Ci się tam zmieścił

heh przeczytajcie sobie :-) Pierwsze dziecko, drugie dziecko, trzecie dziecko
reklama
mysiolek
Zaangażowana w BB
Maciejkaaa - no, do Poznania mamy lekką godzinę, no może z małym haczkiem, a mieszkamy w okolicach Piły :-)
Ewcik - 4,6 to niezły wynik
musiał Ci się nieźle rozpychać w brzucholu 
Ewcik - 4,6 to niezły wynik