reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Dzień dobry:-)

Dawno ńie miałam tak leńiwego dnia. Do 16 w piżame, 2 godziny siesty:-D, a teraz mamy rodziine kino domowe Auta 2 ( po raz setny:-D), ale chłopcy uwielbają.

reklama
Dobry wieczór ;)

Cwietka
- ja na Twoim miejscu wysłałabym dziecko na wakacje do dziadków :tak:

Zenia - dobrze, że to nic poważnego i że Twoja lekarka uratowała Cię od pobytu w szpitalu ;-)

MadziaSek - to więcej już tych newbornów nie kupuj ;-) One są do 5 kilo(chyba?), a dzieciaczki na początku szybko rosną, więc nie ma co robić wielkich zapasów

dziewczynki, które będą mamami po raz pierwszy- a`propos pampersów, to nie ma co kupować tych nr 1 więcej, niż 1 paczkę, bo one są od 2-5kg. Pamiętajcie, że zawsze patrzy się na ten zakres dolny wagi, dziecko 5-cio kilowe w życiu nie wejdzie w nr 1:tak: mój synek urodził się 4 kg 60cm i od razu nr 2 były ok.. nie myślcie, że się wymądrzam, chcę tylko pomóc

zenia- żebym była pewna że to tylko kolka to bym łykła no-spe i poszła spać, ale że nie wiedziałam pojechałam sprawdzić no i zostałam chociaż nic mi nie było:-D

Przy Antku zużyłam 2 paczki "1" potem już "2" a wcale duży nie był 3200g, tyle że jak zaczął więcej jeść to z "1" wszystko wypływało:-D Na początek pampersy, potem Huggies( w biedrze były swego czasu w bardzo dobrej cenie), a od "4" przeszliśmy na lidlowe i w sumie wszystkie ok tylko ceny różne:-)

Ewcik nie wymadrzasz sie, to bardzo cenne rady jak dla mnie, bo ja o pieluszkach nie mam zielonego pojecia (jak zreszta o wielu innych rzeczach tez)

reklama
Maciejkaaa - no, do Poznania mamy lekką godzinę, no może z małym haczkiem, a mieszkamy w okolicach Piły :-)

Ewcik - 4,6 to niezły wynik:cool2: musiał Ci się nieźle rozpychać w brzucholu :)

Do góry