reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

All me, Mysiolek zdrowka :-D

Mysiolek moj gin tez mi nie dal skierowania na HIV!

Dziewczyny czy jest to badanie obowiazkowe i czy tez powinnam o nie poprosic?

Miliaa witaj!
ja plec dziecka poznalam w 17 tyg ciazy, moja siostra juz w 13 tyg! Tak jak pisaly dziewczyny wszystko od gin i sprzetu zalezy ;-)

Loleczka druga wersja z pierscionkiem tez bardzo fajna ;-)

reklama
izka może jest po prostu nieśmiały;-) między nami jest tydzień różnicy, więc może u mnie ruchy będą już niedługo wyczuwalne przez brzuch.

agal nie martw się, ja dopiero od dzisiaj czuję takie bardziej wyraźne kopniaczki, ruchy już trochę wcześniej, ale też tylko czasami.

Miliaa super ze sie udalo, my taka obcje tez bralismy pod uwage ;-)
tez jestem po laparoskopii, moj gin chcial mnie na inseminacje skierowac a tu niespodzianka, jest dzidzius :-D

Ja też na HIV miałam na początku przy pierwszych badaniach.
Milia witaj!Super że Wam się udało :tak:
cwietka,Aleksandra chyba też wezmę rusze dupsko z fotela i coś sprzątne,cały czas do segregacji mam zabawki małej ale to musi być jakiś piękny dzień z dużym przypływem energii :-D To ja może umyje podłogę w kuchni :-p

Loleczka
AleksandraMaria

mam nadzieję, bo jak ostatnio byłam na usg to dzidzia była bardzo aktywna :-D chciałabym poczuć już takiego kopniaka :-)

:-D jest jeszcze druga wersja: dostanie go partnerka/żona syna jak im sie dzidzius urodzi:-p
:-)

Ale tylko jak będzie wnuk;-):-D

Agal w pierwszej ciąży poczułam dopiero po 20 tc. Nie martw się :)

Tosia, to teraz nie wyjdę z porodówki bez trzech pierścionków:-D :happy2:

No ba:-D zacznij już wybierać;-)

Ja wchodzę jeszcze we wszystkie ubrania ( ale ja zawsze luźne nosiłam), a po wczorajszym oczyszczającym dniu brzucha nie mam już w ogóle:baffled:
A że waga nadal nie działa nie wiem czy przybyło mi kg. W środę mam wizytę, zobaczymy....

Możecie polecić mi jakiś odkurzacz???
kompletnie się nie znam i nie wiem nawet na co zwracać uwagę:zawstydzona/y:

Ok. Koniec leniuchowania, biorę kijki i lecę na godzinny spacer.

Miliaa witaj! Agal83 ja rodze na kasprzaka. Dziewczyny ja ciągle chodzę w normalnych spodniach. Generalnie tak jak Tośka nosze się raczej luźno ale w rurki też wchodzę tylko może do kina czy na obiad bym nie poszła żeby mnie nie cisnęły. Dzisiaj jak się wyrobię szybko z zakupami to może zajrzę na dział dla mam w c&a czy gdzieś tam i sobie kupie jakiś spodzień ale bez ciśnienia. Czekam na wiosnę bo chce jakiś wesoły kolor nabyć:))) Toska ja mam pare ładnych lat ultra silencer. Jest naprawdę dość cichy przy innych odkurzaczach, zwracałam uwagę na to żeby kabel był długi i ogarniam dość duże mieszkanie tylko raz się przepinając. Chyba ważne też jest czy masz dywany, czy jesteście alergikami itd. Myślę, że w sklepie doradzą nieźle jak popytasz o te rzeczy

reklama
Zaczarowana79 zdrówka i też mam niepokój a są takie momenty, że mam schize.

Izka87, All-m, Mysiołek zdrówka życzę

AleksandraMaria jak ja Ci zazdroszczę tego kopania
:-)

Maciejkaa ja nie czuje wcale i czasami martwię się z tego powodu.

Mysiołek mi lekarz nie zlecił badania na HIV.

Miliaa witaj. U mnie też jeszcze nie wiadomo jaka płeć, myślę że lepiej poczekać aż lekarz będzie pewien. Tak jak dziewczyny piszą wszystko zależy od sprzętu

Do góry