reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Bardzo dziękuję za wszystkie kciuki :) zdjęcie i info z wizyty na wątku wizytowym zaraz zapodam :)

Ewcik, trzymam bardzo mocno kciuki i wysyłam pozytywne myśli, żeby wszystko było dobrze!

reklama
Oj zeszło mi na mieście,zahaczyłam o lumpka i kupiłam małe co nie co :-) zaraz wrzucę foty na zakupowy.Poza tym musiałam skoczyc po leki dla psa i tak zeszło w domu też mam roboty,dokończyć sprzątać pokój małej i jej strój przyozdobić na jutrzejszy pokaz mody wiosennej.Wciąż nie mam pomysłu :/
Maghdalena 3mam kciuki!
kasia a jak siostra?
Ewcik mam nadzieję że to nic poważnego!Jestem myślami z tobą.
mysiolek ​co za sen,to się ostresowałaś zamiast wypocząć podczas snu

Ewcik trzymam kciuki!

Zenia czas najwyższy, żeby się nauczył ;-)w najbliższym czasie czeka go dużo nauki: zmieniane pieluch, kąpaniem, ubierania itd. Dobrze jak zacznie od czegoś łatwego jak mycie okien;-):-D

Kasia ​jak siostra?

mysiolek ja wykorzystałam moment, że piękne słoneczko i 13,5 st moj termometr pokazuje i już pomyte :cool2:
mysiolek straszny sen :szok: kurcze ale czytałam, że w ciąży koszmary częściej się zdarzają :-(
toska na za 2-3 miechy już na pewno będzie musiał się nauczyć myć okna. Ja najwyżej będę siedzieć i go instruować :cool2::laugh2:

Powoli zaczynam się przyzwyczajać do myśli, że będę miała dzieci tej samej płci, wszyscy mi mówią ze dzięki temu będą najlepsi kumple bo tak to parka razem sie pobawi 3-4 lata i koniec (choć znam wyjątek jeden)

Czesc dziewczyny,

Czy ktoras z was miala problem z torbielami w ciazy??
Ja mialam na 6,2 cm i mial zniknac ale zamiast tego bolal i sie podziel na 3 torbiele, pozniej p. doktor mowila ze sie zmniejsza troszke i napewno w ciagu miesiaca zniknie ale ostatnio znowu mi dokucza ten jajnik i sie boje czy wszystko ok. Wizyte mam niestety dopiero 27 marca.

zenia uważam ze ani wiek ani płeć nie przesądza o stosunkach między rodzeństwem. Bardziej chodzi o zgodność charakterów. Znam przypadki gdzie bliźnieta kontaktu ze sobą nie miały nigdy już jako niemowlaki się czubiły a znam i takie gdzie między rodzeństwem była różnica i różna płeć a za sobą by w ogień skoczyli. Także nie ma reguły :)

Zenia - czyżby u Ciebie nadchodziła wiosna? :-D W Wawie jakieś słońce niby się przebija ale masa śniegu leży :(

Ja od mycia okien mam męża, nie tylko jak jestem w ciąży, teraz muszę go nauczyć mycia podłogi :-D

Oraz Maciejka - zgadzam się z Tobą, że czasem na dłuższą metę wiek i płeć nie przesądzają o stosunkach z rodzeństwem. Ja mam o 1,5 roku młodszą siostrę i o 6 lat młodszego brata. Oczywiście jak byłyśmy małe to świetnie bawiłyśmy się z siostrą - minęło jak poszłam do szkoły, za to teraz 100 razy lepiej dogaduję się z bratem ;-)

reklama
Maciejkaa myślę, że duuużą rolę odgrywa też tu wychowanie ale w większosci przypadkow co znam to własnie tej samej płci się lepiej dogadują
ewelinka trzeba stworzyć sobie suwaczek na jakiejś stronie z suwaczkami potem wkleić link do niego w ustawieniach- edytuj sygnaturę

Do góry