reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Cześć dziewczyny!Trochę mnie ostatnio nie było ale starałam się w miarę możliwości nadrabiać.Synek walczy z kolejnym ząbkiem a ja jestem padnięta i tylko bym spała,więc jak mały usypia to ja razem z nim.witam nowe mamusie!Życzę zdrowia tym które mają problemy i kibicuję całej reszcie.Przepraszam,że tak nie personalnie piszę ale nie pamiętam dokładnie co do kogo się tyczyło.Mam nadzieję,że nie macie mi tego za złe:zawstydzona/y:

U nas dziś pogoda pod psem:-( co chwile pada aż się nic nie chce robić- a w moje dziecko jak zwykle przy takich okazjach diabeł wstąpił:wściekła/y:
franek, chrobek- zdrówka!!
Jagoda- super! przynajmniej nie będziesz miała czasu się stresować:-D no i koniecznie pochwal się suknią:tak:
tweed i zabila -witajcie:tak:

loleczka- kurczę że też ja o tych kaloszach nie wiedziałam, właśnie chce Antkowi kupić bo te zeszłoroczne już ciasne, kupione w cc za coś koło 40 zł, a te w fajnej cenie i jakość też pewnie ok...

Maciejka, dawaj, dawaj, będę testować swoje metody wychowawcze :-D:-D:-D

Lewan, to fajne imię :) my się zastanawiamy jak jest lepiej, Liliana, czy Lilianna, bo z tego co wiem obie wersje są "w obiegu"

multimama, ząbkowanie to chyba trudny czas dla wszystkich, także przesyłam dużo mocy i wsparcia!

jak czytam ze wy bezsenność macie to zastanawiam sie czy ja napewno w ciązy jestem. Jde spac przed 24, w nocy kolo 3 mus do toalety trzeba leciec, wracam klade sie i zasypiam z miejsca :) potem spie az sie wyspie czyli kolo 10 wstaje. Ale jakbym mogła to spałabym jeszcze dłużej. Ja mam ten komfort ze pracuje w domu od której chce :)

Ja tak samo ! W nocy jak wstaje do kibelka albo żeby się napić to wracam po ścianie do łóżka i zasypiam sekundę. Tylko ze ja śpię ok 5godzin na dobę tylko ..

Lewan, to fajne imię :) my się zastanawiamy jak jest lepiej, Liliana, czy Lilianna, bo z tego co wiem obie wersje są "w obiegu"
Też rozważaliśmy obie opcje :) zdecydowaliśmy się na Liliannę, ponieważ mam siostrę Juliannę :) A ty na kiedy masz termin?

Multimama ostatnio zastanawiałam się co tam u Was, bo troszkę Cię nie było. Współczuję ząbkowania.

Domi poszłam do zwykłego sklepu piżamowego i zakupiłam ładną bawełnianą koszulkę ciążową. Chciałam uniknąć piżam ze spodniami na gumkę, bo mi się takie wbijają i nie jest to za wygodne. W każdym razie patrzyłam tylko na to oby była luźna! A że jeszcze ładna się trafiła to jestem bardzo, bardzo zadowolona ;-)

Dzieńbry!
Dziewczyny mi chyba Warszawa nie służy:( ciągle mnie tu boli brzuch. Może za duże tempo sobie narzucam ale w sumie w Berlinie ciągle łaziliśmy i nie bolał nic a nic:( może to od dźwigania zakupów i wyjmowania małej z samochodu?
Jeśli chodzi o wstawanie w nocy i wycieczki "na siku" to ja mam teraz szczyt. Budzi mnie mega parcie na pęcherz kilka razy w nocy:(
My2013 ja ciągle pije mięte i na mojej nie jest tak napisane:)
Chrobek ja mam zawsze takie ciśnienie "niskie"
IzaV nie wiem czemu się ciebie tak lekarze czepiają odnośnie wagi. Znam dziewczyny, które się bardzo zapasły w ciąży i ani one ani chyba lekarz się tym nie przejmowali za bardzo. Może francuski nie tyją tak w ciąży i są inne standardy;) Jeśli jesteś zdrowa i dziecko też to olewaj to. Szczególnie, że podkreślasz, że jesteś na diecie więc tym bardziej nie masz nic sobie do zarzucenia.

reklama
Do góry