reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Witam rano :-D
dzisiaj podzialam na dworze i zlapie troche slonca!

Dolares fajnie ze przezylas badanie,
ba! ze sie Tobie nawet podobalo

Maciejkaa zdrowka dla synka ;-)

Loleczka gratuluje opalenizny nawet indianskiej no i udanego grilowania :-D

dzisiaj mam wizyte na 18.40, juz sie nie moge doczekac spotkania z dzidziusiem :-)
dziewczyny trzymajcie kciuki ;-)

milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :)
Dolaresr - fajnie, że masz już to badanie za sobą. Tak się zastanawiam, czy i mnie glukoza zasmakuje, bo ogromnie mnie ciągnie do słodkiego - ostatnio wyjadałam cukier z cukierniczki ;)

IzaV czekam na zdjecia z zakupów!

Nosi mnie już na tym L4. Ale w weekend "poszalałam" i byłam z mężem w kinie na "Panaceum" - atrakcja dnia ;)

Hej dziewczyny ja się witam bardzo słonecznie :)
MadziaSek- powodzenia na wizycie i daj koniecznie znać :)
Loleczka- fajnie że już sie opaliłaś, mi razem ze słonkiem przyszła alergia!

i to mam do was pytanie, czy któraś z was ma ten problem? oczy jak świnka, kichanie i drapanie w gardle? czy mozna coś brać? jak sobie pomóc? :(

Damagi ja to mam codziennie rano :) I traktuje to jak alergie, bo do południa samo przechodzi zazwyczaj ^^

Bry dziewczynki :))) ja dziś oficjalnie otwieram moj sezon na polowanie wozkowe i szukanie atrakcyjnej ceny!
Jakies dzis macie badania?glukozy?

Witam z rana w piżamie jeszcze:)))

Domi na pewno warto poszukać porządnego pediatry dla małej. Przykro mi, że teraz masz złe doświadczenia z leczeniem synka. Ja moją lubię za stanowczość i za to, że nie czeka aż się zacznie coś dziać tylko jak ma przypuszczenia to wychodzę z listą badań do zrobienia i od razu mam z głowy zamartwianie i czekanie.
Maciejkaa jeśli synek gorączkował wczoraj to rano nawet jak by był w formie bym go do przedszkola nie wysłała tylko przetrzymała w domu czy się coś nie rozwinie.
Zgadzam się z Izą V, że w większości sieciówek jest pewnie taki sam bazar i jakość jak na tej marywilskiej (nie byłam ale wiem jaką jakość ma h&m czy stradivarius czy bershka i chyba gorszej nie można).
Loleczka super, że weekend minął wam aktywnie na działeczce.
Madziasek kciuki za wizytę.
Domagi ja niestety nie mam doświadczenia z alergiami wziewnymi. Trzeba by się alergologa zapytać co w ciąży zrobić.

Hejka ;-)

Jednak zostawiłam synka w domu bo znów obudził się o 4rano z gorączka i tyle ze spania ..
Mąż zabrał nam auto więc do lekarza jedziemy dopiero popołudniu. Ponoć panuje zapalenie gardła więc się nie zdziwię jak i jego dopadło ...

Loleczka - hehe te ograniczone opalenizny są najlepsze ;)

Madziasek - &&&&&&

Lewan - mnie też ! Wciąż myślę o słodyczach masakra !

Iza - to dziś kupujesz wózek ?

Kasia - no zostawiłam go. I do końca tyg będzie w domu. Choć pogoda kusi by wyjść :(

Damagi - nie pomogę niestety w tej kwestii :-(

i to mam do was pytanie, czy któraś z was ma ten problem? oczy jak świnka, kichanie i drapanie w gardle? czy mozna coś brać? jak sobie pomóc? :(

dołączam się :-p ja narazie dzięki Bogu oczy "w miarę" normalne, ale woda z nosa leci :/ i oczywiście zaczęło się po wizycie u gin, zobacze jak będzie, jak się pogorszy to do niego dzwonie :) niech coś radzi

Dzień dobry:-)

Iza powodzenia, a sprawdzałaś taki sklep Calineczka na Pradze południe, chyba nagrochowskiej, też maja sklep internetowy. Wiele znajomych u nich kupowało wózki, my kupiliśmy foteliki maxi cosi, ceny mieli atrakcyjne.
domagi wiem, że można brać wapno, ale czy to coś pomoże:dry:
Madziasek trzymam kciuki.
lewan nie dziwię się, że Cię nosi, jak za oknem taka piękna pogoda, trudno usiedzieć w domu.
loleczka fajnie, że weekend tak miło minął.

A ja siedzę dzisiaj w domu z chłopakami, wczoraj popołudniu dostali gorączkę, dzisiaj mają 37 i nie widać, żeby coś ich brało, ale poobserwuję.

Miłego dnia,
czas na kawę się skończył, teraz czas na playmobil:-D

Jak znajdę cenę która mi sie podoba to go dziś już zamówie :)) 4-5 tyg czekania na realizacje (czuje sie jakbym miała mieć wózek robiony na zamówienie hehe) no potem tydzień transportu do Francji... Wiec mam nadzieje ze w czerwcu już będzie u mnie w domu :)))

O dzięki toska, zaraz poszukam!!! Ja w sumie zwiedzilam smyka, świat dziecka (towarowa, marki) i wózki na al.solidarnosci...jak znacie jeszcze jakieś to plz dajcie mi znać :)))
Będę dzwieczna :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry