reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Toska nie ma takiej możliwości, żeby ta zupa się nie udała:tak:. Dobrze, że chłopcy mają się lepiej. U dzieci mojej siostry też choroby zaczęły się pojawiać jak zstarsza poszła do przedszkola.

chrobek mnie maluch często budzi w nocy, nie wiem może im się nudzi jak my śpimy;-)

Ja dzisiaj zrdrowy obiadek miałam, mieszanka kasz z groszkiem, duszona pierś z kurczaka i marchewki

reklama
toska no nie będę ryzykować. Szkoda pogody ale cóż :( a gdyby nas ktoś widział z przedszkola to bym się musiała tłumaczyć przed dyrektorka jak przed pracodawczynią :eek:

Maciejkaa może gin jeszcze Ci zleci badanie, moja siostra miała glukozę dopiero w 32 tygodniu ciąży.

Toska super, że dzieciaczki czują się już lepiej. To niestety nie wirusy, tylko serducho, normalnie tak mi słabo, że nie mogę z łóżka się zwlec, więc postanowiłam zmierzyć ciśnienie i mam 124/86/96 więc wysoki puls plus wysoka wartość dolnego ciśnienia, trochę mnie to niepokoi, uznacie mnie za panikarę, ale nie lubię być sama w domu jak się źle czuje, chciałam jechać na kilka dni do rodziców ale dzisiaj to raczej wątpię, żebym była w stanie prowadzić autko, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Poza tym niecierpliwiec ze mnie, bo dzwoniłam dziś do laboratorium po wyniki, no i może będą w czwartek i pani obiecała, że da mi znać jak wyszła glukoza.

A właśnie nie wiem już w którym temacie było ale któraś pisała u ruchach, wiecie wielu z tych ruchów nie czujemy, wczoraj jak byliśmy na USG maluszek uprawiał boks, i lekarz się śmiał, że za chwilę dostanę z piąstki a ruchy trafiały w powietrze.

Marzycielka przepraszam, nie doczytałam ze to od serca:zawstydzona/y: nie znam się na ciśnieniu, sama mam zawsze bardzo niskie, ale jak masz się stresować, to jedź lepiej do rodziców, żebyś sama w domu nie siedziała:tak:

Aleksandra melduję, że zupa wyszła ok:-D czegoś mi jeszcze brakowało, nie dodałam cytryny, może to to. Ale chłopakom smakowała:-)

Jestem i ja...Chyba do regularnego pisania wrócę po remoncie,cała zawartość naszego domu znajduje się w sypialni i na tarasie więc tylko baby z dziadem tu brakuje.Odnośnie szczepień to my robiliśmy takie jakie trzeba było nic z poza,ale teraz chcemy maleństwo na pneumokoki zaszczepić koszt nie mały,ale chyba warto.Pieluszek my na początku używaliśmy pampersa,potem chwilę huggisów ale skończyło się na dada i bardzo byłam zadowolona.Mam nadzieję że drugie dziecie też zaakceptuje dady.Moje małe często kopie mnie po pęcherzu czego nie cierpię,wasze też takie ciosy wymierzają?Zdrówka dla wszystkich chorowitków.A i przepraszam że na zamkniętym nic nie piszę ale zwyczajnie nie mam kiedy,ledwo tu mogę coś naskrobać.

właśnie zrobiłam muffinki z bananami i białą czekoladą, mniaaaam
laugh.gif

reklama
Do góry