reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2013

Dzięki ponownie za życzenia:)

My dziś byliśmy na grillu u siostry - mimo straszliwej ulewy siedzieliśmy na tarasie pod dachem, było chłodno, ale przyjemnie:) No i się obłowiliśmy, bo siostra nam dała masę rzeczy dla dziecka - kolejne 4 pudła ciuszków 0-6miesięcy, dwa laktatory, wanienkę plus stojak do niej, kosz tommy tippy na pieluchy zużyte (super sprawa!), sterylizator do butelek, karuzelkę, matę edukacyjną i jeszcze chyba milion innych rzeczy. A w tygodniu ma mi podrzucić przewijak.
A teraz siedzę i oglądam Madagaskar;-)

Basia - aż 5 kłóć? Łomatko! Ja co prawda lubię pobieranie krwi i tego typu atrakcje, ale pięć jednego dnia to spooooooro...
A Greya chyba zacznę czytać w poniedziałek, bo mam już wszystkie części na kompie, ale od dłuższej chwili się nie mogłam zmobilizować, żeby zacząć;-)

Jagoda, ja też zaczynam mieć problemy ze schylaniem. Dziś mi D pomagał sandałki zapiąć - dałabym radę sama, ale mnie to męczy - więc go trochę wykorzystuję (a co!).

Co do deszczu, to ja w sumie lubię taką pogodę, o ile mogę siedzieć pod kocem i nic nie robić;-)

reklama
Witam się. U mnie słońce:D
Dzieci pojechały z tatusiami i dziadkami na wycieczkę a ja może zajrzę do naszych ślimaków ;) Sprawdzę czy już oblazły cały taras.

Cześć :) coś ta majówka Was pochłonęła hehe cicho tu jak makiem zasiał ;)

U mnie pogoda dziś "lepszejsza" :-)

hej. A u mnie dziś słoneczko, opalam się własnie przed domem, tylko brzuszek zasłoniłam:-):-) a wieczorkiem jade na 60 urodziny wujaszka, pozniej na festyn wiejski:)

Agata, to naprawdę się obłowiłaś u siostry:-)

miłego dnia!!

Witam
Ja pare dni temu wrocilam z Brennej -teraz kisimy się w domu bo pogoda straszna, dzisiaj miało być lepiej ,ale nie jest :(

Dziewczyny czy któras jeszcze nie była na glukozie? Ja pojde w następnym tygodniu chyba

Milego dnia dziewczyny :)))

Witam
Ja pare dni temu wrocilam z Brennej -teraz kisimy się w domu bo pogoda straszna, dzisiaj miało być lepiej ,ale nie jest :(

Dziewczyny czy któras jeszcze nie była na glukozie? Ja pojde w następnym tygodniu chyba

Milego dnia dziewczyny :)))

Ja! Ja! Ja jeszcze nie byłam na glukozie. Chyba we wtorek się wybiorę.

reklama
maciejka jak chodzi się prywatnie do gina to on skierowania nie daje na glukoze. mi tylko napisal na katreczce jakie badania mam zrobic

Do góry