• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2013

Dzięki ponownie za życzenia:)

My dziś byliśmy na grillu u siostry - mimo straszliwej ulewy siedzieliśmy na tarasie pod dachem, było chłodno, ale przyjemnie:) No i się obłowiliśmy, bo siostra nam dała masę rzeczy dla dziecka - kolejne 4 pudła ciuszków 0-6miesięcy, dwa laktatory, wanienkę plus stojak do niej, kosz tommy tippy na pieluchy zużyte (super sprawa!), sterylizator do butelek, karuzelkę, matę edukacyjną i jeszcze chyba milion innych rzeczy. A w tygodniu ma mi podrzucić przewijak.
A teraz siedzę i oglądam Madagaskar;-)

Basia - aż 5 kłóć? Łomatko! Ja co prawda lubię pobieranie krwi i tego typu atrakcje, ale pięć jednego dnia to spooooooro...
A Greya chyba zacznę czytać w poniedziałek, bo mam już wszystkie części na kompie, ale od dłuższej chwili się nie mogłam zmobilizować, żeby zacząć;-)

Jagoda, ja też zaczynam mieć problemy ze schylaniem. Dziś mi D pomagał sandałki zapiąć - dałabym radę sama, ale mnie to męczy - więc go trochę wykorzystuję (a co!).

Co do deszczu, to ja w sumie lubię taką pogodę, o ile mogę siedzieć pod kocem i nic nie robić;-)

reklama
Witam się. U mnie słońce:D
Dzieci pojechały z tatusiami i dziadkami na wycieczkę a ja może zajrzę do naszych ślimaków ;) Sprawdzę czy już oblazły cały taras.

hej. A u mnie dziś słoneczko, opalam się własnie przed domem, tylko brzuszek zasłoniłam:-):-) a wieczorkiem jade na 60 urodziny wujaszka, pozniej na festyn wiejski:)

Agata, to naprawdę się obłowiłaś u siostry:-)

miłego dnia!!

Witam
Ja pare dni temu wrocilam z Brennej -teraz kisimy się w domu bo pogoda straszna, dzisiaj miało być lepiej ,ale nie jest :(

Dziewczyny czy któras jeszcze nie była na glukozie? Ja pojde w następnym tygodniu chyba

Milego dnia dziewczyny :)))

Witam
Ja pare dni temu wrocilam z Brennej -teraz kisimy się w domu bo pogoda straszna, dzisiaj miało być lepiej ,ale nie jest :(

Dziewczyny czy któras jeszcze nie była na glukozie? Ja pojde w następnym tygodniu chyba

Milego dnia dziewczyny :)))

Ja! Ja! Ja jeszcze nie byłam na glukozie. Chyba we wtorek się wybiorę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry