reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

::) dobra ..teraz moja maszyna z wczoraj.. trochę niewyrażne..ale robiłam kamera internetową.. :)
bibol konkret 20tc
bibolkonkret20tc1wr.jpg

bibol konkret cd..
bibolkonkter20tc4qv.jpg

juz kończę..niemożliwe!
niemozliwe4yi.jpg

może bliskość robi taki efekt ...ale mały nie jest

reklama
Frutisku jest bibol konkretny :D ale co się dziwić, w końcu w ciąży jesteś :D

mnie też takie cóś wyskoczyło nagle... siostra widziała mnie w sobotę i brzuszek był ok a we wtorek już jak piłka. Sama nie mogła w to uwierzyć, że w ciągu kilku dni mógł aż tak się zmienić. No ale skoro dzidzia postanowiła położyć się w takiej pozycji w jakiej jest to nie dziwota. Pewnie jej główka napiera na brzuch i dlatego wygląda jak wygląda. Poproszę męża, żeby mnie pstryknął to same zobaczycie.

a propos spodni. przed ciążą nie miałam żadnych biodrówek, bo nie lubiłam jak mi się coś ledwo trzyma. teraz mam 2 pary spodni. jedne dżinsowe z taką szeroką gumą i jedne beżowe sztruksowe z mniejszą gumą. na razie noszę dżinsy, bo pogoda paskudna. Rozmiar jest L, ale o ile w sklepie były mi w sam raz, to chyba się nieco na moim dupsku rozciągnęły, bo lekko zjeżdżają z bioderek - chyba będę musiała uprać, żeby się wstąpiły. bluzki noszę tylko takie, które się rozciągają w szerz i są jeszcze stosunkowo długie. w H&M kupiłam sobie takie dwie kopertówki na naramkach (nie są typowo ciążowe, ale są szerokie i marszczone na brzuszku i cena była znośna), ale jeszcze ciut za zimno żeby w nich paradować. Na allegro kupiłam sobie bluzkę i czekam aż przyjdzie.
oto ona
hippie_bialy.jpg

Frutisku promieniejesz ;D brzusio sliczny i taka banieczka ;D

Leyna bluzia urocza , mam podobna wiazana pod biustem , super brzusiu w niej wyglada

Frutisku, brzusio sliczny, duzy i okraglutki - odrazu widac, ze to ciaza!

Leyna, fajne sa takie bluzki, tez sobie podobne kupilam - ladnie brzuszek podkreslaja. Jak zrobie sobie jakies fotki w szmatkach to na pewno umieszcze.

śliczny domek frutisku :laugh: oj nie wyprzesz ie juz tej ciąży. :D
leyna bluzka extra też sie do takiej przymierzam

Frutisek, jaki fajny okraglutki brzunio ;D

Leyna- sliczna bluzeczka, ja bede polowac na taka w lumpach, ale czekam az moj maz dostanie wyplate, poki co jestem splukana...

reklama
Do góry