• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hej kochane:)
Saga - samych pięknych rocznic przez dlugie lata :*
dominic - hihi tak sie zastanowilam nad Twoim pytaniem i stwierdzilam ze palce u rąk sa chyba jedynym miejscem, ktore mnie aktualnie nie boli :-D (a juz myslalam ze boli mnie wszystko :szok:)
My dzis po spacerku w parku - ledwo dalam rade w ten upal. Ale obiecalam Niko ze pojde bo wczoraj jechal na wycieczke przedszkolna z B. a on teraz jest synek mamusi :) i wszedzie musi z mama. Tak dla wszystkich przyszlych mam chlopaków: takie 2 latki zyc bez mamy nie moga :) i sa bardzo zazdrosne o tatusiow :-) Nie mamy szans sie przytulic czy wziasc za ręke z B. jak mlody jest w poblizu. Troche sie boje co bedzie jak sie mloda urodzi - licze na to ze instynkt opiekunczy wezmie gore nad zazdroscia:sorry2:
Milego dnia kochane :) (u nas sie zbiera na burze OBY)

a u mnie po piatkowej pieknej pogodzie( czytaj kolorek zlapany) niestety powrot do irlandzkiej rzeczywistosci:baffled:slonka niet a i prognozy na kolejne dni jakies bez entuzjazmu:dry:ech.....a tak fajnie bylo no.............gdzie te lato?????

pozdrawiam serdecznie

Nie no przesadzili po całości i jeszcze dorobiona ideologia o duszy, nie bardzo rozumiem co wspólnego z duszą ma kupa psującego się łożyska połączona z dzieckiem...choroba po prostu i to poważna :wściekła/y:

Ja tylko przeczytałam o co chodzi, oglądać nie mama zamiaru, chcę dobrze spać w nocy. Chociaż to ostatnie z powodu temperatury może być trudne:baffled:
EwaK miło mi, że udało mi się pomóc w odkryciu, że jest coś co jednak nie boli. U mnie dzisiaj stopy jak balony, łydki traktorzystki i nawet leżenie z girami w górze niewiele pomaga. Jutro mi szynę i szwy ściągają juuupppiiiii:-)

reklama
Jej jakas masakra :((
Jak dla mnie to wogole nienormalne przeciez to sie psuje i normalnie ze tak wprost powiem smierdzi, jak rozkladajace sie cialo i to ludzie trzymaja np tydzień. nie no jak dla mnie chore. To droga do zakarzenia a nawet sepsy. Nawet zwierzęta po odpoczynku odgryzaja łozysko i czyszczą gniazdo, albo je zjadajac albo usuwajac. Jak dla mnie to chore

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry