• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Sagga nie martw się na zapas, będzie dobrze. PO wszystkim będziesz się sama śmiać z tych wszystkich obaw:-)
Mi też się Ada podobała, wg mnie z całej trójki śpiewa najlepiej i o zgrozo zaśpiewała nawet lepiej niż Basia wczoraj. Ale z niej taka szara myszka, taka zagubiona dziewczynka a gdyby miała bardziej wyrazistą osobowość to by tam wymiatała.

Dominic Akutan spoko nie mysle o tym 24 h na d tylko mam teraz schizy mysle ze bardziej hormony wariuja;p
Gabiczek najlepszego;-)
Maggie AKutan kupilam kubek ekstra meza i kufef z zabawna parka w lozku i z napisem piwo to moje paliwo:-) a moj maz zabral mnie do rstauracji na kolacje mial zarezerwowany stolik i dostalam piekny bukiet kwiatow;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kochane:)

Gabiczek serdeczne gratulacje i najlepsze życzenia z okazji rocznicy:tak:

Dominic kciuki zaciśnięte za uwolnienie ręki :-)

My dzisiaj na założenie pessara, ale to dopiero o 16, do tego czasu zamierzam się przykładowo larwić, no ewentualnie po ogórki wyskoczę, bo w słoju z małosolnymi zaczyna dno wystawać...

reklama
CZEŚĆ LASKI!!!!!!!!!!!:-)
Nie odzywałam się przez wekend bo mężuś przyjechał i jakoś czasu na pisanie nie było ale Was potczytywałam :tak:.
Kupiliśmy śliczne kwiatki na balkonik i mężuś ładnie wszystkie zasadził ,umył cały balkonik wyciągną krzesełka z foli i teraz sama przyjemność siedzieć na balkoniku -miodek:-)
Tak właśnie się zastanawiałam i wyliczyłam ,że za około 5 -6tyg.to ja juz mogę spokojnie rodzić:tak:,matko jak ten czas zleciał:szok:-jakoś tak to jeszcze do mnie nie dociera.W czwartek idę do gina na wizyte to może mi juz ustali termin cesarki.
gabiczek-wszystkiego NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!z okazji rocznicy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry