• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dzień dobry Kochane:)
My za godzinkę do szpitala na pomiar szyjki... w zależnosci o ile się skróciła, będę nadawać stamtąd albo z domu:))

Dominic tylko się nie spiecz nad tym morzem, zamawiam mmsa z pięknym widokiem morza, PLEASE!!!!
Akutan proszę się zabrać do tworzenia, bo ja po ogarnięciu się z zakupami ciążowymi stanowczo zamierzam nabyć torbę Twojego projektu!!
Maggie miłej pracki :)

I wszystkim pięknego, słonecznego, bezproblemowego dnia:))))

Anulek- trzymaj się w tym szpitalu- jesteśmy myślami z tobą. Dobrze, że masz łącze ze światem- czas szybciej zleci. Buziaki. A skoro mam taką motywację to kończę kawę i zabieram się do roboty.

Anulek mówisz i masz (mms). Gdyby nie wizyta w szpitalu to też bym Cię zapakowała na tylne siedzenie. Tym bardziej, że mieszkamy niedaleko siebie. Trzymam kciuki aby z szyjką było wsio ok i abyś jednak nadawała z domu.

akutan ja już miałam kończyć pracę 1 czerwca ale stwierdziłam,że zanudziłabym się w domu. więc planuję do końca czerwca:)

dominic oj jak ja bym chciała mieszkać niedaleko morza.. Miłego dnia:)

anulek trzymam kciuki:)

A moja przyjaciółka ma jutro zabieg czyszczenia macicy niestety..:-(

Straszne :(( moja koleżanka z dzieciństwa okazało się, że jest 10 tygodniu.
Raz już poroniła , w poniedziałek idzie na kontrolę, oby serduszko biło to będe może miała w końcu kogoś - kto będzie na podobny etapie życia jak ja..

akutan ja już miałam kończyć pracę 1 czerwca ale stwierdziłam,że zanudziłabym się w domu. więc planuję do końca czerwca:)

Tak Ci się tylko wydaje kochana !
Pamiętacie jak ja stękałam i jak przedłużałam?
A teraz?
Nigdy nie wrócę do pracy haahhahaha
Zleciało mi 3 tyg wolnego jak z bicza strzelił.. tak pstryk! i już.. i bardzo mi dobrze w domu, a nuda? Jaka nuda? Tu jest ciągle coś do roboty !

Bry dowcipnie !!! Niedługo jadziem do Torunia pozamykać sprawy z UMK :nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry