• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ja tez mam lenia ale musze sie wziac za siebie i posprzatac bo jutro nie bedzie kiedy...
Szuszu strasznie mi przykro z powodu przyjaciolki....
Ja dzis tez mialam dzien wrazen moja frend odkryla ze jej boy ja zdradza...;-( porazka jechalam z nia po swoje rzeczy do niego bo mnie poprosila on anwet sie nie bronil rodzice jego :wściekła/y: jak ogladalam wszytsko z boku to nic tylko plakac...;/
poza tym przyszla posciel hurra ale moj maz powiedzialz e wzor jaki wybralam <zyrafka> ma smutna mike;( ja posprzatam pozniej wrzuce moze fotoz lozeczka i kawalek pokoiku na odpowiednim watku a teraz mykam bo roboty co nie miara a juz 20:szok:
Dalej pomyslu brak na rocznice i porazk nigdy nie zostawaialm takich rzeczy na ostatnia minute a teraz nie poznaje siebie....

reklama
Hej a ja druga - a tu już zaraz 9....
Mój mąż właśnie zapakował rower i pojechał na maraton a mnie zostawił w domku. I tak pewnie zleci mi dzień... samej....

a ja trzecia. w pracy dzisiaj...
Ale właśnie doszłam wczoraj do wniosku ,że dobrze ,że jeszcze pracuję bo przynajmniej siedzę spokojnie na du..e... Wczoraj miałam wolne i oczywiście nie usiedziałam w miejscu a potem wieczorem czułam się masakrycznie...

Miłego weekendu Dziewczynki:)

to ja 4 sie witam :-)
Maggie wspolczuje w pracy..;/
Dominic ehh morze w taka pogode to tylko marzenia u mnie;/ milego pobytu;-)
Akutan przykro mi ze dzionek spedzisz sama mam nadzieje ze znajdziesz jakies zajecie i minie Ci szybciutko w niobecnosc meza;-)
A ja juz mam doc dopiero 8:40 a gorac juz na dworze masakryczny ...

sagaa wiem,że jestem nienormalna ale ja się akurat cieszę,że jestem w pracy. W domu mnie za bardzo nosi i robię 500 rzeczy naraz a wieczorem brzuch obolały i twardy. Nie mam ciężkiej pracy więc luzik:)

Maggie78 udanego dnia w pracy:-)
Akutan chętnie zapakowałabym Cię na tył golfa i zabrała ze sobą:-)
To jeden z nielicznych plusów Szczecina, nie jest aż tak daleko do morza chociaż jak pojawiłam się już po wyprowadzce w jednym sklepie na śląsku i właścicielka zauważyła, że dawno mnie nie było, to wyjaśniłam dlaczego, że teraz to Szczecin. A ona na to: ach Szczecin, piękne miasto i nad samiutkim morzem. Wymiękłam:-) Za to z ogródka w Gliwicach w słoneczną pogodę mogłam podziwiać Beskidy.

reklama
Faktycznie nudzić to ja się nie nudzę, raczej narzekam na brak czasu. Dzisiaj nie mam samochodu więc jestem przykuta do domku. Nie widzę siebie w autobusach i tramwajach w ten upał. Mam plan posprzątać ciutkę, upiec szarlotkę :D i może w końcu przeprosić moje zakurzone maszyny i czas wystawić moje "dzieła" w inecie. A teraz parzy mi się orzechowa kawusia a do tego mleczko french vanilla- łooo matko nic mi więcej nie potrzeba.
Dominic- mimo, że ciepło i słoneczko mi nie przeszkadza, uwielbiam gorąc to i tak zazdroszczę szumu fal i bliskości morza. Jedyne czego nie lubię to ogromnej rzeszy ludzi na plaży- ale można się wyłączyć. Korzystaj ze słoneczka, ładuj bateryjki.
Maggie-może jakbyś miała miesiąc wolny a nie dzień to wszystko byś rozłożyła na raty a nie na raz:P I nie byłabyś taka wyczerpana. Ale ekstra, że tak znosisz pięknie ciążę. Tylko pozazdrościć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry