• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć Dziewczynki :)
Ja już byłam nad wodą z moim jamnikiem. Kąpał się po raz pierwszy w większej wodzie niż kałuża :) a ja wystawiłam plecki do opalania :)))
Za niedługo zbieram się na działce posiedzieć :))

Akutan tak czytałam co tam piszecie i miałam się pytać co to jest ciutka :P hahaha to jest dopiero myślenie! posprzątać ciutkę :P hihi Słońca za dużo i od razu mózg zostawiam w domu :P

A wczoraj o 18 byłam już w łóżku! mi chyba tez było lepiej jak chodziłam do tej pracy i nie myslałam tyle!!!:P

reklama
Witajcie upalnie :-)
Szuszu wyrazy współczucia dla koleżanki, choc teraz to pewnie Jej tylko płacz ulge przyniesie :-( ale niech płacze, mi to pomogło.
Natomiast moja kolezanka urodziła 4 dni po terminie chłopca i tutaj wielki :szok: 61cm i 4800g, cóż za wielkolud, az zaczęłam sie martwic, bo mi lekarz powiedział, że będę miała tez duze dziecko, ale ja takiego wielkiego nie chce, chce takie do 3,5 kg :-) więc módlcie sie kochane moje za mnie.

Dzień dobry Sierpnióweczki:-)
Za oknem hica, kawa w łapce i podziwiam złapana wczoraj opaleniznę.
Zastanawiam się czy któraś w Was po przebudzeniu bolą stawy w dłoniach tzn przy zginaniu palców czy to też znowu jakieś moje dziwactwo?

witam się i ja :)
cały ranek nie mogłam się zalogować:no:bez forum jak bez ręki:)

Dominic mnie bolą, a jak dodatkowo spuchną palce to wtedy bolą bardzo, na szczęście po jakimś czasie przechodzi, pomaga też chłodna woda:)

Maggie ja też zaliczyłam wczoraj pierwszego grilla, mogłabym tak codziennie:)po całym dniu na powietrzu padłam wieczorem jak kawka:))

reklama
Czesc Wam dziewczyny mialam sie wczoraj odezwac ale zwyczajnie nie mialam kiedy... Ogolnie bardzo zle znosze upaly i modle sie zeby juz byl lpiec..
Anulek ciesze sie ze jednakw domku zaraz smigam poczytac :-)
Grillow mam juz za soba sporo ale jakos nie kreca mnie tak jak zawsze:P
Dominic Gabiczek ja pokic co to nie mam takich przypadlosci mnie boli bok w plecch ale to kontuzja sprzed roku i kregoslup....
Marcelina 3 mam kciuki za Twoja frend;-)
Bishopka :szok: podziwiam Twoja kolezanke .....
ja dzis juz chyba nie zajrze bo wiecie dzis swietujemy nasza 1 rocznice wiec do jutra kochane;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry