• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

szuszu888 Monila wyszła ze szpitala, mam nadzieję, że za niedługo odezwie się do nas na forum

dzisiaj taki dzień jest, że wszystkie sierpniówki opadły z sił! ja dzisiaj nie mam siły na nic dosłownie, ale pomalowałam paznokcie u stóp - jakas tragedia hahaha :P

krew z nosa mi leci, ale krwotok to nie jest :P także jak mówicie, że to normalne to się nie przejmuję, poczekam jeszcze na te wyniki krwi,

Dziewczyny a jaką kołderkę polecacie, wymiar już wiem jaki ma być, ale jest taki wybór, że teraz nie wiem jaką kołderkę wybrać.

reklama
a u mnie na obiad będzie to co zwykle- nasze ulubione danie, czyli NIC :-D :-D mam to w pompce, wypoczywam a nie w garach siedzę :-D

A tak w ogóle przefaksowałam uprzejme wyjaśnienie zusowi, czekam na odpowiedź, zobaczymy co miśki wymyślą tym razem :-D

oj jakiego ja mam dzisiaj lenia. No dosłownie książkowy. Rano byłam na poczcie później bazar i truskawki. Zajechałam zjeść z mężowym pyszne pierogi- no mówię bajka. Zmusiłam się by pranie wstawić no i się zdrzemnęłam, zbudziłam się 2,5 h później. Rozwiesiłam pranie i zaczęło lać, więc musiałam je zebrać z tarasu....A w domu mam taki syf że wstyd.... jak się zmusić do pracy jaaaaak?!

akutan czasem na książkowego lenia nie ma rady i trza się polenić, no chyba, ze coś Cię goni ;-) to wtedy ból... ja też dziś pranko zrobiłam, niewielkie ale. jutro trza męża spakować bo w nierdziele to nie będzie głowy - komunia mojego chrześniaka.
ja zakupiłam czeresienki :-) mniammmmm
a powiedzcie bolą Was plecy?(kręgosłup)

I mnie dopadł leń, ale co tam w ciąży wolno :-D
Marcelina, napisze,że pomyłka sie opłaciła, bo ja za taki przewijak w sklepie zapłaciłam 45 zł. :szok: ale dałam doopy z tym :-(
Ja tez dziś zakupiłam szparagowa fasolkę i zjadłam, choc myslałam, że zjem z wiekszym entuzjazmem :-), ale moze to dlatego, że i tak za nia nie przepadam.

Uwaga! Uwaga! To będzie reklama!
Akutan podkładki doszły, są prześliczne i miły dodatek też się przyda:-)
Kobietki pora zmusić akutan do pozbycia się lenia. Składajcie zamówienia bo robi cudeńka:-)

reklama
Dziewczynki, nie nadrobię Was chyba dzisiaj, dopiero z pracy wróciłam, nogi oczywiście jak balony..Córcia na działce z dziadkami do niedzieli, więc mam nadzieję, że trochę odpocznę.
A moja przyjaciółka ma jutro zabieg czyszczenia macicy niestety..:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry