• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Cześć Marudy!!!!:)))
U mnie nie jest źle, ale coś tutaj dołożę:
"najgorsze jest to, ze ja mam wielką, gigantyczną, mega dupe. Ona mi się całkowicie wymknęła spod kontroli. Ja mam swoje zachowania motoryczne a ona ma swoje. np idę korytarzem a ona mi się szyderczo dynda z tyłu" :p

hihi tez kocham Lejdis i znam milion cytatow z tego filmu ale ten idealny na dzisiejsze narzekanie sierpniowek :) Ja sie nawet nie dolanczam bo szkoda klawiatury. Moze kiedys bedzie lepiej ;) czego Paniom i sobie życze:-)

Jeszcze raz dzikeuje za slowa otuchy.
Ale zrobilyscie smaka na czeresnie, u mnie jeszze nie maja w sklepach :(((ale cena ich jest kosmiczna. Dokladnie we wrzesniu bedzie juz nam lezej, zgubimy pare kg ja to chyba nawet troche wczesniej jak mialam zaplanowane

A mi dzień zleciał i nawet nie wiem kiedy. Jakiś taki krótki był. A pogoda fakt, dobija. Chciałam po obiedzie (czytaj moja zajebista botwinka) pojechać na budowę ale jestem wypompowana. A na szkołę rodzenia, do tej mega hicy, genialne panie znowu przytargały tabuny mężów i swoich facetów tak, że nie było wolnych krzeseł nawet dla ciężarnych. Rozumiem, że oni chcą aktywnie uczestniczyć w całym okresie ciąży ale po co ich ciągać na każdą szkołę rodzenia. Potem sluchają o masażu pochwy czy cc albo siedzą pod ścianą i patrzą jak kilkanaście kobiet z wielkimi brzuchami próbuje wykonac jakieś dziwne ćwiczenia. Głupota. Chyba mam dzień na narzekanie. Welp... Czuję się gruba, w pasie prawie setka.

Dominic nic się nie przejmuj, dzisiaj taki dzień marudny:)a co do ciągnięcia mężów na szkołę naszą w braku klimy i mega przepełnieniu to ja mam identyczne zdanie, tym bardziej, że ostatnio jeden zasnął tak był zainteresowany... mój K jeszcze jak był w kraju i zobaczył frekwencję na pierwszych zajęciach to sam zaoferował na następnych, że zaczeka na zewnątrz, ale widać nie wszyscy mają takie podejście...

reklama
No to mi narobilyscie ochoty na czeresnie, a ze u nas (czyt. UK) o nie ciezko to napchalam sie lodami. Boje sie o wage strasznie, bo juz mam 14kg na plusie a ponoc to w III trymestrze najwiecej sie tyje! I im wiecej o tym mysle, tym bardziej chce mi sie jesc :baffled:

Dzien sie juz prawie skonczyl, mam nadzieje, ze jutro sierpniowki beda mialy lepszy dzien!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry