• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Heja Ciężaróweczki :-)
U mnie dziś chłodniej i to o wiele, więc nawet przyjemnie jest. Kupiłam wczoraj czereśnie i tak się nimi najadłam na noc, że myslałam, ze wykorkuję :-) ale co tam przeszło i jest dobrze. akutan mnie tez złapał taki skurcz, że do teraz czuję ból w łydce :-(Piszecie coś o wrześniu, a mi wystarczy juz sierpień, a to jeszcze dwa miesiące. Robie dziś torcika z truskawkami i zaś się nażrę i 2 kg do przodu :cool2:
OliB wszystkiego naj naj dla syneczka !!!
A czas faktycznie szybko leci, poza czasem w którym sie jest w ciąży, bo ten sie dłuży :-D

reklama
Oli wszystkiego naj naj dla Piterka:)

akutan ja mam czasami takie skurcze,że później mam 2 dni zakwasy. Tylko ja taka sumienna z tym magnezem nie jestem...

Megmarion przykro mi z powodu zabiegu... Ale może lepiej żebyś go miała niż cierpiała... Dzisiaj pogoda ok w krakowie więc może nie będziemy się tak męczyć:)

mal-gosia a Ty nie miałaś mieć wczoraj wizyty?? Idę na drugi wątek to pewnie się dowiem:)

Oli.B udanego wypadu do zoo:-)
Lana a ćwiczysz coś aby wzmocnić kręgosłup? Mi ćwiczenia bardzo pomogły na bóle w półdupku.
Jestem już zrobiona na bóstwo więc zmykam pilnować mojego szefunia. Pewnie naskrobiecie znowu 10 stron, że pół godziny będę wszystko później nadrabiać:-p
Miłego dnia Ciężaróweczki:-)

Oli.B udanego wypadu do zoo:-)
Lana a ćwiczysz coś aby wzmocnić kręgosłup? Mi ćwiczenia bardzo pomogły na bóle w półdupku.
Jestem już zrobiona na bóstwo więc zmykam pilnować mojego szefunia. Pewnie naskrobiecie znowu 10 stron, że pół godziny będę wszystko później nadrabiać:-p
Miłego dnia Ciężaróweczki:-)
dominic-ja niestety nie mogę ćwiczyć bo mam krótką szyjkę i rozwarcie a w kręgosłupie mam przepuklinę i przed ciążą ćwiczyłam a teraz dup. blada

Hej dziewczyny...
Ja tez mam juz dosc wiecznie sie poce, kregoslu porazka, maz mnie wq****, wczoraj na szkole rodzenia uczylysmy sie oddychac wszytsko bylo ok do czasu gdy zaczely sie zajecia o karmieniu i wtedy zaczela sie jazda male pomieszczenie 40 osob i mysalam ze z ciuchow bede wykrecac pot;/ teraz piszac poce sie jak prosie wrrrrrrrrrr ktos napisal ze we wrzesniu bedzie lepiej hmm nie sadze lzej nam bedzie o troche mniej kg pozniej bedziemy narzekac na to jak wygladamy iile trzeba zrzucac choc na wszystkich nie trafi na pewno:p
Ja dzis kontynuuje dzien narzekania <foch> poza tym mialam wczoraj 1 bolesny skurcz i dzis tez mnie pobolewa podbrzusze czyli znak ze porod coraz blizej i dobrze a co:P
Oli najleszego dla Piotrusia;-) i mielej zabawy w zooo:-)

reszcie milego dzionka zycze udanych wizyt a sobie sily :-)

reklama
Po poście dominic ewidentnie widać, co nam teraz w podświadomości siedzi:-). Trochę to niepokojące że już przed 9 rano:-). Nawet za starych dobrych czasów było przyjęte, że nie pije się przed 13.00, kiedy to otwierano monopolowy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry