• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
oo se wypraszam !! mnie się szyjka zrobiła 35 mm, ciśnienie mam wzorowe, żadnych skurczy i nic mi nie wycieka, więc niech Ciebie kopią i leją ile wlezie- ja już na Ciebie nie mam siły- a mi wolnoć Tomku w swoim domku !! hahahah

Marcelinaa, jak dobrze że mnie wspierasz:-D

A ja mam problem (i to nie ciążowy:-D) - Li dzisiaj bardzo 'narzeka' na opiekunkę. Co prawda już w weekend zauważyłam (jak np. gotowałam), że chwytała się mnie za spódniczkę i płakała mówiąc 'mamamamamama' aż jej nie wzięłam na ręce. A dzisiaj, nie chce ani z opiekunką za bardzo być, a tym bardziej od niej jeść (muszę sama ją karmić). myślicie, że czuje jakieś zagrożenie (rodzeństwo) czy opiekunka zalazła jej za skórę?

hmmm-mucha to faktycznie masz prolem :baffled:-nie wiadomo co myśleć czy to zazdrość czy faktycznie coś nie w tegesie z opiekunką.Nie wiem co w takim wypadku zrobić tym bardziej ,że Li taka malutka i sama nic nie powie -chyba zostaje Ci jedynie obserwacja.Życzę Ci aby to jednak była pierwsza wersja związana z zazdrością.

No właśnie opiekunka jest już trzeci miesiąc. I zawsze było ok (przynajmniej w relacji opiekunka-Li). Na początku Li też nie chciała od niej jeść, ale z czasem było już jej jedno. A teraz(zwłaszcza dzisiaj), jak chciała wziąć Li ode mnie to Li darła się wniebogłosy i tak mocno się mnie trzymała, że aż mnie szczypała. I nie było mowy, żeby ją nakarmiła (2 posiłki). No i jak wracały z ogrodu to Li strasznie płakała (aż chciałam wyjść i iść zobaczyć co się dzieje), i dopiero jak ją wzięłam na ręce to była spokojna. Z obserwacją trudno o tyle, że Li jest do tej 13 na dworze cały czas i widzę ją w okolicach posiłków, a wtedy tylko 'mamamama', potem Li idzie spać, a opiekunka znika.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry