mucha_nie_siada
Fanka BB :)
tylko byście lały po dupsku 
A Marcelinaa to co? Też szyjka nie za długa, a skacze po oknach i szafkach i jej wolno ??

A Marcelinaa to co? Też szyjka nie za długa, a skacze po oknach i szafkach i jej wolno ??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) - Li dzisiaj bardzo 'narzeka' na opiekunkę. Co prawda już w weekend zauważyłam (jak np. gotowałam), że chwytała się mnie za spódniczkę i płakała mówiąc 'mamamamamama' aż jej nie wzięłam na ręce. A dzisiaj, nie chce ani z opiekunką za bardzo być, a tym bardziej od niej jeść (muszę sama ją karmić). myślicie, że czuje jakieś zagrożenie (rodzeństwo) czy opiekunka zalazła jej za skórę?
-nie wiadomo co myśleć czy to zazdrość czy faktycznie coś nie w tegesie z opiekunką.Nie wiem co w takim wypadku zrobić tym bardziej ,że Li taka malutka i sama nic nie powie -chyba zostaje Ci jedynie obserwacja.Życzę Ci aby to jednak była pierwsza wersja związana z zazdrością.Was to obydwie do jednego wora wsadzićtylko byście lały po dupsku
A Marcelinaa to co? Też szyjka nie za długa, a skacze po oknach i szafkach i jej wolno ??![]()