Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mucha no to masz problem.... A może by tak kamerę zamontować do wózka i zobaczyć co niania robi:-)?

i wozek zakonczył swoja zywotnosc!! a tak to był dla mnie super lekko sie prowadził, bujał, miał przekładana rączkę co było ważne w spacerówce jak miał poł roku bo potem juz kupiłam zwykła tradycyjna spacerówkę!! jednym minusem były gabaryty po zlożeniu i schowaniu go do samochodu a wtedy mieliśmy mało corse to bagaznik był zajety na maksa!! zastanawaiałabym sie na twoim miejscu tylko czy warto kupowac uzywany jak podobne wózki na allegro mozna kupić już od 400zł i to nowe ja za swój tez dawałam niecałe 500zł i kupowałam nowy!! poszukaj może sie uda!! ja co do wózka teraz mam ogromny dylwmat i sama nie wiem co chcem i kupie pewnie dopiero po porodzie i to co mi w sklepie wpadnie w oko choc na chwile obecna obstawiamy x-lander ale nie przemawia za mną cena i brak mozliwości obrócenia spaerówki a wiem z opowiesci kolezanek ze koło 6mca dziecko juz w gondole nie wchodzi i co taki maluch w lutym tyłem do mnie w spaecrówce jakos nie bardzo mnie to przekonuje ale mowie zobaczymy co bedzie w głowie siedział w sierpniu teraz nie napieram jakos na zakup wózka nie mam potrzeby jakies- dziwna jestem ostatnio ale coz kobieta w ciązy!!!