• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hej kochane:)
UFFFFFF łóżeczko doszlo!!! Prawie wszysstko co mialo byc (posciel, wypelnienia, rozek, pieluchy) nie bylo tylko przewijaka. Lozeczko w miare w dobrym stanie chociaz niektore otwory bylo trzeba dowiercic. Ale ostrzegam Was przed sprzedawca, ktory ma w nazwie WARISS (bo ma juz kilka kont i na kazdym duzo negatywow). Aktualnie konta sa zawieszone.

MONILA - jestem z Wami myslami:* nawet niue jestem w stanie wyobrazic sobie co czujesz obecnie. Trzymajcie sie w tym trudnym dniu
MUCHA - ja bym tez sie wstrzymala z podejrzewaniem niani, bądź czujna i moze pogadaj z nią. Moj jest starszy od Li a teraz zrobil sie strraszny mamisynek. Nawet B. nie wszystko moze zrobic bo jest krzyk, a jak ja jestem w poblizu to ewentualnie babcia moze cokolwiek zrobic. Ale wiesz - obserwowac warto ;)

EwaK fajnie, że łóżeczko doszło:-). Wiem, że mocno puchną Ci nogi, podobnie jak mi. Nie wiem czy spisz z nogami w górze ale ja od 4 dni tak śpię i wczoraj ujrzałam moje kostki (od bardzo dawna). Nie jest to jakaś wybujała wysokość ale taka, która pozwala mi spać w najróżniejszych pozycjach. W ciągu dnia opuchlizna oczywiście wraca ale już znacznie mniejsza.

czesc
jejku dawno nie bylam tu o takiej godz normalnie o tej porze przewracam sie na 2 bok, no ale dzis wstalam na powtorke serialu ( wczoraj nie widzialam bo bylam ogladac wozek)
teraz czekam na wozek hehe, dzis zamierzam pojsc po kilka rzeczy z wyprawki- mam tu na przeciwko domu sklep- ceny producenta i mysle ze wszystko tam dostane

czeka mnie jeszcze wizyta w spoldzielni, domofon mi sie rozwalil, wczoraj po 22.30 dzwoni a ja nie moge nawet zapytac kto tam , o otwieraniu nie wspomne, na szczescie mieszkam na parterze wiec zawsze moge luknac kto dzwoni, poszlam wczoraj a tam jakis stary dziad, wiec nie otworzylam, pozniej dzwonil jeszcze dwa razy.... troszke sie przestraszylam bo ja sama w dmku... ale naszczescie dal spokoj i przestal dzwonic

Dzień dobry Kochane:)
Coś mi wyje od rana pod oknem i nie wiem co, bo się schowało za drugim budynkiem:angry:

Anulek nie wiem czy iść dzisiaj na szkołę rodzenia. Zwyczajnie mi się nie chce;-) Jeżeli już się zdecyduje to chyba na 16.

Ja mam ostatnio lenia codziennie, ale dzisiaj się muszę zmobilizować, bo jedziemy obejrzeć wózek:) A Tobie się nie dziwię, bo na Twoim miejscu też bym moich nowych czterech kątów nie opuściła:)) A smsa ode mnie to Ty dostałaś wczoraj Kobito ??

Ewa uffff, dobrze, że to łóżeczko już jest:-)

Karolap rzeczywiście sie rozpisałam o tej cukrzycy :tak:nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, chciałam napisać wszystko co wiem, a wiem właśnie tyle ile wyszło, choć jakby się dobrze zastanowić to może by się jeszcze coś znalazło:-Dtrzymam kciuki za Twoje wyniki.

[*] MYŚLAMI Z KAROLKIEM
[*]

Witam!

Ewa, dobrze, ze zakupy doszly!

Ja dzisiaj nie moge zebrac sie do pracy. Poranki mam coraz gorsze a tu jeszcze 6 tygodni do maciezynskiego. Glowa mnie lupie, wrocily lekkie mdlosci, nie mam sily ustac w lazience nawet na mycie zebow a jak poszlam do sypialni robic wlosy to usiadlam i tak siedzialam 15min tempo patrzac w okno. Dochodze do siebie tak o 11:00, mimo ze wstaje o 6:30! Zadzwonilam do pracy, ze sie spoznie i teraz popijam kawe i dochodze do siebie.

No i jeszcze mnie od rana M. wk...l, grrrrrrrr! Mowie mu jak sie czuje a on ma na wszystko JEDNA odpowiedz: "Moze musisz isc do lekarza?". Tak, juz to widze "Panie doktorze poprosze lek na ciaze!"

Boooooosze, mam nadzieje, ze wam sie dzien lepiej zaczal.

Witam sie i ja...
[*
] dla Karolka 3 majcie sie Monila .....
Susumali woda w organizmie watpie, nie puche wygladam grubo i widac ze przytylam duzo wiec nie ludze sie tylko po porodzie chce karmic piersia i skonsultowac sie z jakims dobrym dietetykiem az sie boje jak bede wygladac z takim sflaczalym i tlustym wiszacym brzuchem no nic nie zrobie ale dzieki za pocieszenie;-)
A85 dzieki za polecenie sprzedawcy:-)
Anulek milego wybierania wozka:-)
Ewa dobrze ze juz lozeczko doszlo bardzo sie ciesze ....
Malgoo a nie mozesz pojsc na wolne?? wiesz to troche ryzykowne chodzic z takimi dolegliwosciaami do pracy.. a facet jak facet najlepiej idz do lekarza i tyle ehh

reklama
a mi własne przywieźli wozeczek :-)

EwaK cale szczescie ze lozeczko doszlo
Malgoo ja tak mialam na samym poczatku ciazy, wstawalam do pracy i myslalam ze nie dam rady sie ubrac , zjesc sniadania, pomalowac sie itp, zartowalam sie ze to nie godzina dla mnie ( musialam wstawac o 6-6.30), jak poszlam na zwolnienie i zaczelam pozniej wstawac - 9-10 to wszystko minelo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry