Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj powiem ci, że dzisiaj jak pojechałam do mężka na obiad do pracy i wysiadłam z auta to lewą nogę ciągnęłam za sobą, bo jak byłam w tym miejscu gdzie ona zostawała w tyle to tak jakby mnie ktoś rozpalonym drutem w d**pę kół...Kurde, mnie też plecy dzisiaj bolą na maksa a jeszcze nie zaczęłam sprzątać, aż się boję bo wiem co będzie jak skończę. Już nawet siedzieć nie mogę normalnie...
oj ja mojego węża kocham- bez niego bym umarła w nocy- ma 190 cm i wcisnę go sobie wszędzie- mogę pod plecy, pod brzuch, między nogi- rewelaa ja mam coś ostatnio problem z ułożeniem się do spania kurka żadna pozycja mi już nie odpowiada. Dziewczyny które mają tą magiczną poduszkę (C) powiedzcie czy jest z nią lepiej? Może sobie jednak ją kupię
oj powiem ci, że dzisiaj jak pojechałam do mężka na obiad do pracy i wysiadłam z auta to lewą nogę ciągnęłam za sobą, bo jak byłam w tym miejscu gdzie ona zostawała w tyle to tak jakby mnie ktoś rozpalonym drutem w d**pę kół...

oj ja mojego węża kocham- bez niego bym umarła w nocy- ma 190 cm i wcisnę go sobie wszędzie- mogę pod plecy, pod brzuch, między nogi- rewela

oj ja mojego węża kocham- bez niego bym umarła w nocy- ma 190 cm i wcisnę go sobie wszędzie- mogę pod plecy, pod brzuch, między nogi- rewela
hahahahahaa :-) Akutan normalnie wymiatasz kobieto 
hej Dziewczyny! udzielam się na forum od kilku dni, ale dopiero teraz postanowiłam napisać w tym wątku.
Moje pierwsze dziecko ma się urodzić 19.08Mam 26 lat.
marcelina a jakiej rasy jest Twój sliniący się piesek? Ja mam w domu teriera (westie) i goldena. O ile mały nie syfi nic, to goldenka zostawia tony kłaków i również ślinęNa razie latam z odkurzaczem codziennie, ale zdaję sobie sprawę, że nie powinnam już, bo jeszcze mi się przydarzy przedwczesny poród...
jest tu nas trochę
Goldena ma też Oli ja mam mastiffa angielskiego